bil batterikorrosion behandling

bil batterikorrosion behandling

Et af de store problemer med en bil elektriske system kan korrosion på batteriets poler , en tilstand, som forhindrer en jævn strøm af elektricitet til starteren og tændrør . Batterikorrosion er forårsaget af svovlsyre kondens , der dannes på batteriets terminaler . Der er tre gode metoder til at slippe af med korrosion og når renset , der er en nem løsning for en opbremsning af gentagelse af batterikorrosion

Rengøring med bagepulver

Fjern batteriet kablerne ved at løsne med en topnøgle . Vær omhyggelig med ikke at tvinge bolte løs , hvis de er frosset fast . Bland ½ kop bagepulver i en 1- gallon plastik mælk container fyldt omkring 3 /4 fuld af koldt vand . Læg låg på plastik kanden og ryst . Løsne låget for at forhindre CO2 fra at opbygge og eksploderende kanden . Hæld bagepulver løsning over toppen af batteriet , terminaler , terminal stik på kablerne , og se batteriet syre bliver neutraliseret . Fjern kabler, hvis du ikke var i stand til at gøre det , før du bruger bagepulver løsning , og hæld mere løsning i løbet af terminalen stik . Skyl batteri og stik grundigt med rent koldt vand . Udskift batteriet kabler og spænd boltene .

Rengøring med Coca-Cola

Fjern kablerne fra batteriet , og hæld en dåse Coca-Cola i løbet af de terminaler , toppen af batteriet og terminal stik . Fjern kabler og hæld mere koks i løbet af stikkene . Efter alle korrosion er opløst , skylles batteriet og stik grundigt , satte kablerne tilbage på batteripolerne , og stram .

stålbørste Metode

Fjern batteriet kablerne fra batteriet . Sno batteriterminaldæksler børsten på terminaler og drej , indtil alle korrosion er blevet fjernet . Brug den lille ende af stålbørste , der er skjult i låget for at fjerne eventuel korrosion fra stikkene . Udskift batteriet kabler og stram .

Forebyggelse

forhindre fremtidige batteri korrosion ved belægning terminalerne med vaseline , før du udskifter kablerne. Der er også nogle kommercielle batteri protektor produkter tilgængelige fra Auto levering butikker .

Advarsel

Vær helt sikker på , at det røde kabel er placeret på den positive ( + ) terminal og det sorte kabel går på det negative ( -) terminal . Du må heller ikke ryge eller arbejde omkring en åben flamme , mens du arbejder på din bil batteri .


Relaterede artikler


kan du bruge en ler bar på brugerdefinerede bil fælge ?
hvordan man kan kontrollere din olie
hvordan man kan slukke for vedligeholdelse, der kræves lys i dit toyota
hvordan en gasspjæld organ spacer arbejde ?
hvordan man laver en atv hurtigere
hvordan man kan fjerne maling fra en bil finish
hvad betyder bilvoks beskytte mod ?
hvordan man kan tjekke din bils forrude sprinklervæske
hvordan man justerer tomgang på en toyota RAV 4
hvordan man kan omgå katalysatorer