bil transmission problemer & symptomer

bil transmission problemer & symptomer

Transmissionen er den del af en bil , som sender strøm fra motoren gennem gearene og drivakslen at dreje hjulene . Manuel gearkasse kræve, at føreren til at flytte gear manuelt med en pind Shifter , mens de automatiske transmissioner udnytte computere til at flytte fra gear til gear , når hjulene nå bestemte hastigheder . Årlige diagnostiske tune-ups vil indebære kontrol af transmissionen . Derudover er der tegn på , at bilister kan se for at afgøre, transmission problemer og symptomer .

Utætheder

Utætte transmissionsolie er en af de mest almindelige symptomer ses , når der er transmission problemer . Væskestande skal opretholdes eller transmissionen vil gribe op og afbryde drift . Transmissionsolie er en lys rødlig farve , og vil dukke op på fortovet under bilen , når der er en lækage . Når dråber af væske , er bemærket , skal transmissionsolie være kronet hver dag , indtil lækagen er repareret .

Color

Clean transmissionsolie er en klar rødlig farve . Når væsken er kontrolleret og fremstår mørk og mudret på oliepinden , kunne det være et symptom på et alvorligt problem . Transmissionsolie kontrolleres , mens køretøjet kører , og på en flad overflade . Oliepinden skal trækkes , tørres og kontrolleres tre gange for at få en præcis aflæsning . Dark transmissionsolie normalt udsender en dårlig lugt , der lugter som brændende olie ud over den mørke farve .

Noises

En transmission , der er begyndt at vise tegn på slitage eller beskadigelse vil sige lyde , når bilen skifter mellem gear . Støj indikerer et problem på en automatisk transmission vil ske som bilen hastigheder op eller bremser . Usædvanlige slibning på en manuel gearkasse kunne tyde på symptomer på slid . Omrystning og raslende også kan ledsage slibning lyde .

Forsinkelser

Biler med automatisk transmission skal skifte gear med det samme når de sejler . Efter flytning skiftet i drev eller omvendt , bør transmissionen engagere stille med nogen forsinkelse . Efter et par sekunder , hvis føreren er nødt til at vente på bilen for at flytte, kunne forsinkelsen viser et problem med transmissionen . Der bør ikke være clunking lyde eller rykvise bevægelser af køretøjet, når det er flyttet fra parken .

Jumping

En fælles betegnelse for overførsel problemer der sker, når transmissionen springer ud af gear , mens du flytter . Mest mærkbart , vil sammenkædningen hoppe opstår problemer fra bagsiden position . Hoppe ud af gear angiver, at forbindelsen holder redskaber kan bæres eller ødelagt . Ofte redskaber vil vende tilbage til normal , når bilen er sat tilbage i første gear , men transmissionen bør kontrolleres , da skred kunne være begyndelsen af alvorlige problemer , som ikke vil tillade de redskaber til at overflytte alle .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner en Dodge Ram bagklap
hvordan man kan ændre Jeep Cherokee manuel transmissionsolie
hvordan man kan kontrollere manuelt gear væske i en 1986 Volkswagen Golf
hvordan du udskifter dæk på en Subaru bil
hvordan man kan tilpasse en kold luft indtag
hvordan man kan trække en bil med en jeep
hvad der gør en diesel ?
hvordan man kan ændre termostaten på en toyota Paseo
hvordan du udskifter 1994 saturn SL2 tændrør
hvordan du udskifter en hytte luftfilteret i en Toyota FJ Cruiser