definition af forskudte hjul

definition af forskudte hjul

Forskudte hjul refererer til et arrangement af hjul på biler , lastbiler , fly og andre køretøjer, som hjulpar i den ene ende af køretøjet er en anden størrelse eller form end hjulene på den anden ende . Normalt betyder det baghjulene er større end forhjulene , ofte et par inches bredere hele slidbanen eller større i diameter .

Dette gøres af praktiske og æstetiske grunde . Selv større bageste dæk ( også kaldet en forskudt montering eller en forskudt program ) kan hjælpe køretøjer flytte over ujævnt terræn , de også påvirker opbygningen og ramme design af bilen , hvilket gør det ser slankere eller mere kraftfuld . Mange biludlejningsfirmaer sælge sæt forskudte hjul

Identifikation

Hvis en bil har forskudt hjul , dens fælge er af forskellige størrelser i bredde og diameter . Når du køber og udstyre med en forskudt sæt hjul , dette betyder sædvanligvis bilens baghjul er større end den forreste sæt . For nogle biler eller lastbiler , er det en standard -design for andre , skal du købe et særligt sæt fra en tjenesteyder , der gør kompatible dæk . Som biler og dæk er blevet mere avanceret , har fabrikanter begyndt at tilbyde mere forskudt hjul pakker i deres butikker og online .

funktioner

Nogle gange er forskellene er små . Bagsiden sæt dæk , kan kun en tomme bredere end den forreste eller 1 /2 tommer større i diameter , men det er nok til at gøre en forskel i de fleste biler . Nogle typer af forskudte hjul konfigurationer , såsom fly hjul , er nødvendige for at balance og manøvrere køretøjet

Formål

Sommetider folk foretrækker den måde forskudte hjul ser , fordi de bredere hjul giver mulighed for mere hykleri-. den del af bilen ramme , der udhæng og beskytter dæk går ud over kroppen . Forskudt hjul har også tekniske fordele : Bredere dæk betyder mere trækkraft på vejen og dermed bedre kontrol , i det mindste i bagdæk . Dine dæk vil også tendens til at være lav profil , så du lettere drejning og bremsning . I visse rekreative planer , også forskudt hjul gør det lettere for fly til at lande uden at grave hjulspor i jorden .

Overvejelser

Selvom forskudte hjul kan gøre aspekter af kørsel nemmere , de kommer også med vanskeligheder . Forskudt hjul gør dæk vanskeligere at rotere og kan påvirke kørslen negativt . Hvis baghjulene er for store , kan de gøre det vanskeligere at bremse på kort tid . Hvis du skifter til et køretøj med forskudte hjul , når du er vant til at køre uden , skal du ændre din kørestil og forventninger for at kompensere .

Eksempler

Mange sportsvogne kommer med forskudte hjul , herunder Nissan 350Z , BMW , Mercedes , Audi , VW og Ford Mustang -modeller .


Relaterede artikler


hvordan man detalje en bil
hvordan en luftfilter arbejde ?
hvordan man bruger en boremaskine som poler
hvordan du gemmer et dødt golf cart batteri
hvordan man kan pudse en rustfri stål udstødning
hvordan man kan slippe af gunk fra en gas tank
hvordan man kan ændre kølemiddel i en Ford kontur
hvordan man kan erstatte en sikkerhedssele i en Subaru Legacy
hvordan man kan erstatte det iltindhold sensoren på en bmw 740i
hvordan man kan øge gas kilometertal