fjerne den bageste vinduesvisker på en Chevy Trailblazer

fjerne den bageste vinduesvisker på en Chevy Trailblazer

Problemet

Den bageste viskerblad og armen på Chevy Trailblazer har en historie ikke fungerer som det skal , og Chevrolet designet en forbedret version til 2007 og op -modeller . For Trailblazers produceret før 2007 , tilbød selskabet en konvertering kit til 2007 visker arm og blad . Problemet med den oprindelige vinge var, at det ikke tørres bagruden ordentligt og ofte blev misvisende , og det gjorde ikke plads ordentligt mod armen-stop i off position .

Løsningen

Den konvertering kit er beregnet til at fjerne hele oprindelige visker arm ved at løfte bunden bunden af armen opad ( nysgerrige det op med en skruetrækker ) for at blotlægge holdemøtrik . Fjernelse af møtrikken udgivelser armen og den nye kan man derefter placeres på visker armen spindel , og møtrikken udskiftes. Det er også udskiftet rampen og stop af de oprindelige arm til at passe de nyere armen .

visker Blade

Den viskerblad kan nemt udskiftes uden at fjerne armen. En låsning krog -formet klip er beliggende i centrum af klingen hardware . En frigivelse fane , som er en del af viskerblad låseanordning , der trykkes opad , mens du holder visker armen væk fra den bageste forruden . Visker klingen er derefter trukket ned mod længden af visker armen for at låse og frigøre det fra visker arm krog . En ny klinge kan simpelthen være gledet på , og det selv -låse én gang i stedet .


Relaterede artikler


alternative brændsler til benzin
hvordan man kan lave en larmende bil dør
Sådan nulstiller volvo service lys
hvordan man kan klare en redde titel på en ombygget bil
hvordan du holder din bil organiseret og ren
Hvordan bil forlygterne arbejde ?
hvordan du udskifter en vinduesvisker
om tåget forlygter
hvordan man kan vide , om din bil har en fabriksgaranti
hvordan man kan klare pels aluminium fælge