hvad der er inde i en bil batteri ?

hvad der er inde i en bil batteri ?

Den sidder stille og roligt beliggende under kølerhjelmen af bilen , for det meste ubemærket indtil der er et problem , men stadig benytter den samme teknologi , som har været i brug i årtier . En hurtig kig ind i motorrummet på næsten alle biler vil afsløre en stor , tung sort plast kasse med ledninger fastgjort på to steder . Det er naturligvis en bil batteri , men ved du hvad der er indeni det

Du skal bruge: ?
Oil Drum
. Tragt.
1 Gallon mælkekande .

Fakta

Hjertet af den typiske bil batteriet er batteriet cellen . Denne består af negative og positive plader , en container og elektrolyt . Batteriet plader skal være fremstillet af forskellige metaller , og i bil batterier metallerne valg er bly og blyoxid . For en elektrolyt , er en blanding af svovlsyre og vand . En enkelt celle kan producere 2,1 volt , så for at imødekomme en bils 12- volts elektriske system der er seks celler i et bilbatteri . Når bilbatterier foretages, er pladerne samles med isolerende separatorer og stropper ( som forbinder pladerne ) i et element , som regel seks er derefter installeret i batterirummet .

Sådan fungerer det

Som generatoren oplader batteriet , frie elektroner er deponeret på de negative plader , hvilket de negative og positive plader til at erhverve en forskel i potentiale, og elektriske tryk eller spænding , resultater , når terminaler er forbundet med en belastning , elektroner flyde på tværs af banen , udligning af forskellen i potentialet . Denne strøm af elektroner er hvad der giver den elektricitet uanset batteriet er ved at blive kaldt til magten . Når pladerne har lige store gebyrer , er batteriet afladet og skal genoplades , før det kan bruges igen

Funktion

En bil batteri har mange funktioner , især at give den strømforsyning, der kræves til krank motoren for at få det startede . Denne funktion indebærer ikke kun starteren (som er den største drage af ampere ) , men også tændingssystemet og det elektroniske brændstofindsprøjtning system. Desuden vil den bil batteri giver strøm til køretøjet systemer såsom lys , radio eller alarm , når bilen ikke kører . En af de lidet kendt funktioner batteriet er at fungere som en kondensator i bilens elektriske system , således udjævning strøm .

Fordele

Den mest betydelige fordele for en bil med en bil batteri er, at det giver mulighed for oplagring af energi i lange perioder . Dette er vigtigt, fordi en bils generator kun genererer vekselstrøm ( AC ) elektricitet , der ikke kan lagres . Strømmen fra et bilbatteri er jævnstrøm ( DC ) . Uden batteri , ville vi stadig bruge en hånd håndsving på forsiden af motoren til at starte vores biler . En ydelse til den måde, bilbatterier er konstrueret , er den relative lethed, hvormed de kan erstattes .

Advarsel

Elektrolytten indeholdt i en bil batteri , en blanding af vand og svovlsyre er meget ætsende og vil brænde huden og potentielt medføre blindhed , hvis det kommer i kontakt med øjnene . Forsøg aldrig at åbne en forseglet batteri sag . Når opladningen , kan meget eksplosive hydrogen gas samles i toppen af batteriet , så pas på ikke at bringe en gnist eller flamme i nærheden .


Relaterede artikler


hvordan man kan forsegle et dæk på en fælg
hvordan man kan tage en snavs cykel dæk ud af fælgen
hvordan man kan kontrollere transmissionsolie i en Volkswagen Golf III
hvordan du udskifter din bil bremse cylindre
fjernelse af voks , før der røre op maling
hvordan du installerer en oliepumpe aksel
hvordan du installerer en hytte luftfilteret på en Dodge Caravan
hvordan du ændrer dit køretøj bremse og baglygter
hvordan man kan kontrollere koblingsvæske i en Mazda b2500
installere front bremseklodser