hvad der sker når en transmission standser arbejdet ?

hvad der sker når en transmission standser arbejdet ?

Du skal bruge: .
Car med en arbejdende klimaanlæg

Advarselstegn

Når gear og andre dele inde i en transmission begynder at bære , det er fælles for de køretøj for at opleve en bred vifte af præstationer afbrydelser . Et fælles problem er gear skred . Når et gear smutter er ikke til at drive , vil motoren tabe magten , eller RPM'er vil stige kraftigt , hvilket får motoren i tomgang meget høj . Motor banker , ildelugtende udstødning og motor drift efter at bilen er slukket , er også indikatorer , at en transmission kan være på vej ud .

Blæst Transmission

Blown redskaber vil ikke fungere . De har ofte male , ping og banke , når en chauffør forsøger at flytte . Da problemerne bliver værre og fremsendelse endelig stopper med at arbejde , vil det ikke længere trækker strøm fra motoren , hvilket forhindrer bilen i at bevæge sig . Når dette sker , vil motoren gå i tomgang ekstremt høje og vil enten stall eller fortsætte med at bølge , når skiftet i gear .

Udskiftning af Transmission

En blæst transmission er fjernet og genopbygget eller erstattes med et nyt system . Fjernelse af en transmission sker ved at løfte bilens forende med en vogn stik eller lift . Slipset stænger , hjul , u-samlinger , der er kobling , mounts , klokke-boliger , gashåndtag og andre dele er knyttet til transmission fjernet . Mens transmissionen bliver koblet fra motoren , er en gearkasseløfter anvendes til at forhindre den i at falde. Når fjernet , er det dårlige transmissionen erstattes i den omvendte rækkefølge, demontering fandt sted .


Relaterede artikler


hvordan man kan rense luften fra en auto kølesystem
hvordan man laver en kopi af en bil nøgle
hvordan du gemmer et dødt golf cart batteri
hvordan man gør en forskel væske ændring på Audi A6 Quattro 2000
hvordan man kan rense din bil
hvordan man kan justere suzuki forenza forlygter
hvordan man rent forsiden af en bil
hvordan man kan vaske og voks din bil
hvordan du udskifter bremselygter
hvordan man kan ændre brændstofpumpen på en Tahoe