hvad er årsagerne til et skift magnetventil fejl ?

hvad er årsagerne til et skift magnetventil fejl ?

Du skal bruge: .
Generelt køretøj Vaskeudstyr-spand sæbevand , svamp , haveslangen
Isopropyl-alkohol -70 % til 90 % , betyder ikke noget .
Bomuld swaps eller vatkugler .
Anti-bakteriel hånd renser, ligesom Purell .
Runde frottéstof voksning pad .
Ikke-acetone neglelakfjerner .
Varmt vand.
Rene klude .
Autovoks .

Introduktion

En magnetventil , som kan til tider omfatter, hvad der kaldes en forret magnetventil eller en forret relæ , er den del af bilen , som sender en stor elektrisk strøm til motoren til at starte motoren og sæt den i bevægelse . Et køretøj kan have forskellige mængder af magnetventiler , men de fleste fabrikater og modeller har kun én . Når en magnet går ud og forårsager en fejl , skal du løse problemet så hurtigt som muligt . Der er mange faktorer , der kan forårsage denne ene lille del fejl .

løse forbindelser og kabler

Den mest grundlæggende faktor, der kan forårsage en magnetventil skift funktionsfejl er en tæret eller løst batteri være tilsluttet kabel. Det problem kan også opstå , hvis den positive ( eller røde ) batterikabel er beskadiget på nogen måde . Den mest oplagte og bedste løsning på dette problem er simpelthen at fjerne den beskadigede eller korroderede kabler og erstatte dem med nye , der arbejder kabler .

Utilstrækkelig Power Fra Batteri

En magnetventil skift fejl kan være forårsaget af utilstrækkelig batteristrøm og en dårlig elektrisk forbindelse. Din bils magnetventil er ligesom enhver anden del : Hvis batteriet ikke virker eller er ikke tilsluttet korrekt , vil det ikke køre eller betjene . Du kan løse dette problem ved enten at købe et nyt batteri til din bil eller oplader din nuværende batteri , eller som allerede nævnt , kan du erstatte eventuelle beskadigede ledninger , du måtte have konstateret, at kunne være årsag til mangel på magt.

Fluid Forurening i Magnetventiler

Hvis dit skift magnetventil bliver våd eller fugtig , er der en god chance for det kan gå dårligt, og stoppe med at arbejde korrekt . Fluid forurening kan forårsage shorts i din solenoider , der i sidste ende vil stoppe dem i at fungere korrekt . Fluid forurening kan også forårsage stemplet inde i magnetventilen til at blive fast og ikke pumpe ordentligt . Hvis du mener , at dette kan være problemet bag din magnetventil skift funktionsfejl , kigge efter den lækage , der kan være årsag til flydende forurening og reparere eller lappe det for at forhindre yderligere lækage.

Forebyggelse magnetventil Shift Fejl

Det er muligt at forebygge eller i det mindste udskyde har at gøre med en magnetventil skift funktionsfejl . For at holde ledninger og ledninger bliver tæret eller beskadiget , har batteriet tilslutninger rengøres hver gang du har olien skiftet i bilen . Der er endda visse typer af magnetventiler til rådighed for køb, som vil hjælpe med at forhindre solenoide fra funktionssvigtet.


Relaterede artikler


hvordan du ændrer din køretøjer motorolie
hvordan man kan erstatte en Ford F -150 master hjulcylinder
hvordan man kan bryde op en trafikprop
hvordan man kan kontrollere motorolie
hvordan man kan ændre Serpentine bælte om Pontiac Sunfire
hvordan man kan ændre motorens kølemiddel i en Chevy Cavalier
hvordan man rent volvo lufthuller
hvordan man kan ændre brændstofpumpen på en Tahoe
hvordan weber karburatorer arbejde
hvordan du udskifter en tændingen på en Ford Explorer