hvad er en gearkasse flydende forandring ?

hvad er en gearkasse flydende forandring ?

En gearkasse , også kendt som en transmission , kræver væske ændringer på regelmæssigt planlagte intervaller . Transmissionsolie er nødvendig for korrekt funktion af transmissionen . Ændring af transmissionsolie fjerner snavs og forlænger levetiden af transmissions

Betydning

En transmissions er tilsluttet en . forbrændingsmotor , der overfører kraften fra motoren til at flytte hjulene . En manuel gearkasse , også kendt som " gearstang , " bruger et andet sæt af redskaber for hvert niveau af hastighed og kraft . Flytte gearstangen aktiveres et andet sæt af redskaber til at tillade , at køretøjet accelerere ved lave gear og opretholde en hurtig hastighed ved høje gear . Automatiske gearkasser bruge enten en planetarisk model , som er et enkelt sæt af redskaber , der er aktiveret i forskellige kombinationer for at opnå den korrekte gear , eller en trinløs transmission . Trinløs transmission operere på en trisse system , der kontinuerligt ændrer gear i bittesmå trin for at sikre den bedst mulige effekt-til-hastighedsforholdet for køretøjet .

Funktion

Transmission væske er fundet inde i transmissionen . Det smører gear og aksler i transmission, der sikrer, at alle dele bevæger sig let . Manuel gearkasse kan bruge forskellige typer af smøremiddel , herunder motorolie . Automatisk transmission kan kun bruge automatisk transmissionsolie .

Formål

transmissionsolie skal ændres som anbefalet af de enkelte bilfabrikanter . Gear i en transmission er lavet af metal og gnide mod hinanden , når de vender sammen . Over tid , gnide små bidder af metal ud og vil forurene transmissionsolie , reducere dens evne til effektivt at smøre transmissionen . Automatisk transmissionsolie vil bryde ned over tid , på grund af den øgede varme genereret af en automatisk transmission .

Interval

For de specifikke anbefalede interval for et bestemt køretøj , kan auto ejere tjekke deres brugsanvisning . Generelt dog de fleste bilproducenter tyder på, at en manuel transmission modtage en væske skifter hver 30. 000 til 60. 000 miles , og automatiske gearkasser bør modtage en væske skifter hver 60. 000 til 100. 000 miles . Under intensiv brug, såsom bugsering , skal transmissionsolie ændres oftere .

Overvejelser

Den fragmenter af metal , der ophobes i transmissionsolie over tid kan forårsage skade på redskaber i transmissionen . Ændring af transmissionsolie regelmæssigt kan forlænge livet for en transmission af denne grund . Forsømme at ændre transmissionsolie regelmæssigt kan forårsage overdreven slid og resultere i et behov for en ny transmission helt .


Relaterede artikler


hvordan man kan hoppe starte en bil uden batteri
hvordan man kan erstatte det iltindhold sensoren på en bmw 740i
hvordan du udskifter o2 sensoren i en Mercury Grand Marquis
hvordan man kan holde du bil sund
hvordan man kan skylle en lastbil ’s radiator
hvordan man kan rense et luftfilter på en KTM motorcykel
hvordan du fjerner en Chrysler 300C dørpanel
hvordan man kan blande auto maling til sprøjtning
om kølerslanger
hvordan man kan ændre manuelle transmissionsolie