hvad er en karburator jet ?

hvad er en karburator jet ?

En forgasserspreder er en lille hul i venturi , som er den smalle ende af en karburator rør . Karburatoren jet er en vigtig del af en forbrændingsmotor. Denne del af karburatoren er den del , der er ansvarlig for at tillade brændstof , der skal drages ind i forbrændingskamre , også kendt som cylindre

Beliggenhed

Inden for forbrændingsmotoren , der er mange små dele, der arbejder sammen for at gøre motoren køre . Karburatoren , hvilket giver luft /brændstofblanding , der driver motoren , er formet som et rør . Røret smallere i den ene ende til at skabe et vakuum . Der er et hul i den smalle ende af røret , som også kaldes venturi . Dette hul er karburatoren jet . Undertrykket i røret tillader brændstof , der kan drages ind gennem karburatoren jet af suge skabt af vakuum .

Process

Den mængde luft til stede i karburatoren , og komprimeret af venturi, dikterer mængden af strøm til vakuum giver . Den mængde strøm , som vakuum påvirker mængden af brændsel, der trækkes gennem jet . Karburatoren jet trækker den korrekte mængde brændstof fra brændstofslangen , til brug for karburatoren .

Betydning

Karburatoren jet giver brændstof til karburatoren , som derefter giver en nøje afbalanceret blanding af brændstof og luft til cylindre . En gnist fra tændrør antænder blandingen af brændstof og luft . Eksplosionen skubber et stempel ud af flasken og tvinge det til at dreje krumtappen . Denne aktion giver strøm til motoren .

Problemer

En forgasserspreder , der trækker for meget brændstof kan forårsage flere problemer . Overskydende brændstof i motoren reducerer brændstofeffektivitet . Desuden kan det reducere levetiden af en motor ved at forårsage slid på motordele . Når en jet ikke give nok brændstof , vil motoren køre for varmt , hvilket kan beskadige den.

Overvejelser

For at sikre at karburatoren og karburatoren jet fungerer korrekt , er det vigtigt at have løbende vedligeholdelse udført på motoren . At sikre , at karburatoren er den korrekte størrelse til motoren er kritisk , da karburatoren jet størrelse er baseret på størrelsen af karburatoren . Hvis karburatoren er for stor eller for lille for en motor , vil forgasserspreder ikke den korrekte mængde brændstof til denne motor .


Relaterede artikler


hvordan man kan diagnosticere servostyring problemer
hvordan man kan ændre motorens kølemiddel i en Chevy Cavalier
hvordan man kan fjerne små buler
hvordan man kan ændre en saturn luftfilter
hvordan man kan spare endnu mere på pumpen
hvordan en planetarisk transmission arbejde ?
hvilke produkter ruin bil maling ?
hvordan man kan ændre et brændstof filter på en Chevy pickup
hvordan du udskifter bremsen pære på en Lexus 400
hvordan man kan lave forrude chips