hvad er slid barer på auto dæk ?

hvad er slid barer på auto dæk ?

Alle dæk fremstillet i dag har slid barer . Disse slid barer er beliggende i mellem slidbanemønster og bruges til at identificere dækslid . Sliddet Baren er støbt lidt højere end det laveste punkt i mønster , der ville gøre dæk med nul slidbane

Du skal bruge: .
Box skær
. Windex .
Klud .

Funktion

dækslid barer med til at bestemme mængden af dækkets slidbane tilbage . Siden slidbanen af dækket er hvad der skaber trækkraft , er det vigtigt at have de inspicerede dæk og deres forventede levetid afgøres i løbet af hver vedligeholdelsesservice udføres på køretøjet .

funktioner

slidbaneslitage barer er beliggende mellem slidbanemønster direkte på tværs af bredden af dækket . De synes alle seks til 10 inches ( afhængig af størrelsen af dækket ) for hele omkredsen af dækket , så en inspektør kan afgøre , om en del af dækket er tættere på slid bar end en anden . Dette kunne tyde på en dårlig bælte i dækket eller andre problemer med at oprette usædvanlige dækslid .

Størrelse

Et slid bar er 2 /32 af en tomme høj . Det betyder, at når dækkets slidbane kommer til det punkt i slid bar , kun 2 /32 af en tomme af slidbaneslitage er tilbage på dækket . Selvom det kan være OK til tørre kørselsforhold , kan det være potentielt farligt ved kørsel i dårligt vejr .

Historie

Den slidbaneslitage bar på dækkene havde mandat til at være på hver dæk fremstillet i USA den 1. august , 1968 .

Overvejelser

Ved inspektion dækket slidbaneslitage barer , sammenligne dybden af trappetrin ved hjælp af en dybdemåler og check-in flere steder rundt omkredsen af dækket. Check også for ujævn kant slid på dækket , hvilket tyder på manglende rotation eller behov for en justering .


Relaterede artikler


hvordan man laver en motorcykel hjul balancer
hvordan man kan lave en bil interiør ’s faldende loft
hvordan man kan rense din IAC ventil
fjernelse af stor bil buler
hvordan man buff ud touch - up maling
hvordan du fjerner navkapsler fra en VW Beetle volkswagen bug
hvordan du ændrer din transmissionsolie selv
hvordan du fjerner pins, type fabrik vinduesviskerne
hvordan man opbygger en sammenfoldelig båd
hvordan man justerer forlygter på en Nissan XTERRA