hvordan du installerer en Cooper S luftfilter

hvordan du installerer en Cooper S luftfilter

Funktionen af luftfilteret på en Mini Cooper S er for at blokere støv , snavs , sand og andre små partikler ind i forbrændingskammeret på motoren, hvor de vil hurtigt kunne øge motorens slid . Men når dette filter bliver tilstoppet , vil det reducere luftstrømmen gennem motoren, som reducerer din miles per gallon . For optimal brændstof kilometertal , bør du tjekke dette filter hver gang du ændrer din motor olie og erstatte det , når det er synligt snavset
1 .
Efter åbning af hætte , find luftfilter kasse, som er lige til den bageste højre hjørne af motoren . Den er forbundet til motoren via et tykt plastrør .
2 .
Fjern røret klemme , der forbinder plastrør til luftfilterkassen . Røret klemme er en metalring med en simpel låsen på den . At frigøre låsen , skub spidsen af en flad skruetrækker i åbningen og dreje den til begge sider . Klemme vil løsne , så du kan trække væk røret fra luftfilterkassen omkring en tomme eller deromkring .
3 .
Fjern de to metal skruer på højre side af luftfilteret boks . De er placeret langs sømmen hvor låget møder bunden af kassen
4
Skub låget mod venstre omkring en halv tomme . det vil ikke gå meget længere end det. Når det er så langt til venstre som muligt , løft det .
5 .
Træk det gamle filter ud af kassen . Giv det et nærmere blik , hvis du gerne vil, og hvis det ikke forekommer særligt snavset , sætte det ind igen Ellers kassere den .
6 .
Læg i den nye , rene filter i den gamle plads .
7 .
Læg låget ned, så det er lige til venstre side af bunden af luftfilterkassen , så skub den til højre, indtil den klikker på plads .
8 .
Skift begge skruer på højre side .
9 .
Skub plastrør tilbage på luftfilterkassen og klem siderne af glasset klemme sammen for at låse den.

gode råd og advarsler


 • Hvis du har tendens til at køre i usædvanlig støvede områder såsom snavs eller grusveje , skal du muligvis udskifte din luftfilter oftere end anbefalet . Udskiftning af retningslinjer variere fra filter producent , men generelt , at den bedste måde at fortælle om det er tid til en ny filter til visuelt at undersøge det . Jo mere beskidt det er mindre luft vil være at komme til din motor.


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan pudse en rustfri stål udstødning
  hvad er hjul offset ?
  hvordan en bils signallys arbejde ?
  hvordan du ændrer tændrør
  hvordan man programmerer en Nissan fjernbetjening
  hvordan man bruger en strobe lys til at måle rpm
  hvordan man kan ændre transmissionsolie i en Mustang
  hvordan du installerer en Reese blår hitch
  hvordan man bruger pulverlakering
  hvordan du installerer sænke blokke