hvordan du justerer forlygter på en Jeep Wrangler

hvordan du justerer forlygter på en Jeep Wrangler

Formålet med lygten pærer på Jeep Wrangler er fuldt justerbar . Men i modsætning til de fleste forlygte forsamlinger , kontrol justeringen på de Wrangler 's er placeret på fronten af køretøjet i stedet for tilbage . Stadig og tilpasser dem er let , vil du kun brug for én skruetrækker , og du kan justere både af forlygterne på under ti minutter

Du skal bruge:
Lille stjerneskruetrækker
. . Jeep Wrangler .

Juster Jeep skændes Forlygter i minutter


1 .
Brug stjerneskruetrækker til at fjerne de tre skruer langs kanten af hver forlygte bezel . Ringen er glat metalringen lige foran hver forlygte linsen på ydersiden af Wrangler . Indstil kanter og skruer til side .
2 .
Se på hver forlygte linse og bemærk de tre Phillips-skruer , der blev afsløret ved fjernelse af dækslet . De er placeret på ækvidistante mellemrum langs kanten af linsen . Når du tænder en af disse skruer til højre , vil lygten pære bevæger sig mod at skrue . Når du tænder en til venstre , vil pæren bevæge sig væk fra at skrue .
3 .
Squat ned , så du er på udkig ligeud ind i midten af en forlygte linse . Fokus på mærkning eller symbol i midten af linsen . Afhængigt af model år af din Wrangler eller eftermarkedet valgmuligheder , kan dette være en cross-hår , en Wrangler logo , en Jeep logo eller anden mærke .
4 .
Drej justeringen skruer placeret omkring den linse , indtil pæren ser ud til at være understreges direkte i centrum af mærkningen .
5 .
Gentag trin tre og fire på den anden linse .
6 .
Kør rundt omhyggeligt natten , tage din skruetrækker , kanter og skruer med dig . Overhold pitch din forlygte bjælker at afgøre, om du har brug for at foretage yderligere justeringer . Sørg for, at bjælker tilstrækkeligt belyse vejen foran dig uden blinding lokomotivførere i modkørende biler .
7 .
Træk over i et godt oplyst område for at foretage de nødvendige endelige justeringer . Når dine pærer er rettet korrekt , geninstallere kanter ved at skrue dem på plads med de originale skruer .


Relaterede artikler


hvordan man rent bil male
hvordan man kan kontrollere koblingsvæske i en Mazda b2500
hvordan du fjerner blæsermotor modstand i en Saturn s - serie bil
fjernelse af en transmission tæller aksel
hvordan man voks en bil med en buffer
hvordan man kan diagnosticere overdreven olieforbruget
hvordan man kan ændre blinklyset pære på en Nissan pickup
hvordan man kan kontrollere datoen for et olieskift
fejlfinding Jeep Cherokee emissioner
hvordan du fjerner en bule på en front kofanger