hvordan du udskifter en servostyring bælte

hvordan du udskifter en servostyring bælte

Udskiftning af et servostyring bælte er enkel og vil rette op på mange problemer med sjusket styring eller skrigende lyde . Køretøjer, der produceres før 1990 normalt ikke har " Serpentine " stil bælter , i stedet har de enkelte bælter for hver tilbehør . Den gennemsnitlige baggård mekaniker vil tilbringe omkring en halv time til erstatning af el-styring sele
1 .
Unbolt magt-styrepumpe fra den øverste mount point , og løsne den nederste mount bolt , men ikke fjerne det . Dette vil medføre, at pumpens remskive og bælte til at miste spænding som pumpen omdrejningspunkterne i den nederste bolt .
2 .
lirke bælte fra rullen . Vær omhyggelig med at ikke skære eller bryde bæltet . Det kan være nødvendigt at fjerne en anden remhjul på motoren til at fjerne el- styring bælte . Modeller vil variere , men biler med separate transportbånd til de enkelte tilbehør normalt vil have en V-formet skive design . nogle V-stil trisser komme hinanden i to halvdele
3
Udskift bæltet ved at placere selen skrå kant i remskive . Efter at selen er på plads, brug skruetrækkeren til at trække strøm-styring pumpe væk fra bjerget . Dette vil give bæltet korrekt spænding . Når en god mængde af spænding er nået , udskifte og stramme den øverste bolt , så stram den nederste bolt . Båndet skal have omkring 1- tomme " play " på hver side , når spændingen er målt fra midten , mellem remskiver . Erstatte andre remskiver og deres bælter .
4 .
Spray en liberal mængde " bælte dressing " på det nye el- styring bælte og lad den tørre . Kontroller og erstatte mistede power- styring væske . Crank køretøjet og test reparation ved at flytte rattet og inspektion af bæltet på pumpen .

gode råd og advarsler


 • Vær forsigtig, når du løsner spændt bælter .
 • Brug altid beskyttelsesudstyr når du laver køretøj reparationer .
 • Afbryd batteriet , før reparation af køretøjet .
 • Rør ikke nogen bevægelige bælter .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan ændre baghjulet betydning for en Chevy lastbil
  hvordan du udskifter vinduesviskerne på en Pontiac Sunfire
  hvordan du udskifter døren check linket i en Saturn s - serie bil
  hvordan man kan stik eller fastsætte et fladt dæk
  Hvad er den anbefalede olieskift interval ?
  hvordan man kan rotere radialdæk
  gør en vandtåge kabine
  hvordan man kan kontrollere batteriets kabler
  hvordan man kan se, om en vandpumpe er at gå ud
  hvordan man kan reparere rifter , skrammer og buler på din bil