hvordan en diesel kold luft indtag arbejde ?

hvordan en diesel kold luft indtag arbejde ?

indtagelse Process

En diesel kold luft indtag giver koldere luft , der skal udsendes ind i motoren . Dette øger ydeevnen magt og giver motoren en seriøs ydeevne boost . Indtagelsen har et filter , der sædvanligvis kegleformede og har til huse i en plastik kammer . Indtaget rør , der løber til motoren er lavet af nylon . Denne ændring giver kølig luft suges ind i motoren . Dette er nødvendigt på grund af varme ledningsevne . En metal luftindtag røret vil absorbere mere varme fra motoren og bliver meget varm under normale driftsforhold . Således er den luft , der løber gennem røret opvarmet og stiger i temperatur . Med en plastik indtag rør , er luften ikke opvarmes, som det kommer ind i motoren .

Installation og yderligere komponenter

Den kolde luft indtag tillægger dieselmotor luftindtaget . Den regelmæssige luftindtag samling er fjernet, og den nye rør installeret på sin plads . En bomuld filter bruges i stedet for et papir filter i den kolde luft indtag . Dette reducerer også mængden af varme , der overføres til den luft som det kommer ind i motoren . Bomuld udfører mindre varme , og vil køle ned hurtigere . De øvrige komponenter i den kolde luft indtag er også lavet af lav , varmeledende dele såsom plast . Der er kun få metalkomponenter i disse enheder for at reducere mængden af stedfortrædende opvarmning .

Sådan fungerer det

Den kolde luft indtag har en kegle -filter , der er udformet i nogle tilfælde vare evigt , fordi de kan vaskes . De øvrige dele af den kolde luft indtag også bidrage til at holde luftstrømmen køligere . Indtaget rør er designet til at øge hastigheden af luftstrømmen , så luften kommer ind i motoren hurtigere , og dermed absorberer mindre varme i processen . Når denne koldere luft ind i motoren den blander sig med brændstof og er komprimeret . Koldere luft komprimerer hurtigere og har en højere forbrænding sats , så motoren får mere magt . I nogle tilfælde den kolde luft indtag kan øge gas kilometertal , og der tilsættes yderligere 25 hestekræfter til din motor .


Relaterede artikler


hvordan man rent vinyl bilsæder
hvordan man kan spare på benzinen
hvordan man rent forlygte film
hvordan du installerer en Toyota Camry baglygter
hvordan man rent lærred dæk dækker
hvordan du fjerner reservehjulet på en toyota 4Runner
hvordan du fjerner en stak cd fra en Nissan grænse
hvordan man kan kickstarte en bil i koldt vejr
hvordan man justerer forlygter på en toyota Tacoma
hvordan man wire en bil alarm