hvordan en forlygte skifte arbejde ?

hvordan en forlygte skifte arbejde ?

Forlygte Switch Basics

I de fleste køretøjer , bilen forlygten kontakten er tre parametre i én . En enkelt skifte driver et kredsløb til at betjene parkering lys , en anden for kørelys og en tredje for høj bjælker . I nogle biler , bjælker den høje anvende den normale kørelys , men tilføjer et andet lys på toppen af dem . I andre biler , bjælker de høje er en enkelt diskret system adskilt fra alt andet .

Relæer

De fleste forlygte skifter bruger en elektromekanisk enhed kaldet et relæ til at styre lyset . Et relæ har en lille tap af metal med en magnet fastgjort til det , og en spole af tråd i nærheden . Når en elektrisk strøm løber gennem spolen , det skaber et magnetisk felt . Dette felt tiltrækker magnet , trækker kontakten lukket . Når du tænder din kørelys , en lille elektrisk strøm vil strømme gennem kontrol skifte til et relæ kontrol af disse lys . Det lukker at relæet , som tillader en langt større strøm at løbe fra batteriet til forlygterne . Den høje bjælker og parkering lys styres af deres egen relæer på nøjagtig samme måde .

Automatisk Lys

Nogle nyere biler at bruge lys sensorer til at styre relæer . Når følerne registrerer dagslys , det dunkle Parkeringslys tænde , men det lysere kørelys slukkes . Når lyset niveauer får lavere , cellen automatisk sender et signal til kørelys , vende dem på . Normalt kan chaufføren manuelt tænde og slukke for høje bjælker for ekstra belysning .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter bilens batteri stik
hvordan man kan rense krom på en motorcykel
hvordan man kan ændre kølemiddel i en Nissan Murano
hvordan man kan forlænge levetiden på din bils motor
om Dash lys
hvordan du fjerner vinduesvisker arme på en aftale
om bilen polish
hvordan man kan kontrollere disken bremseklods tykkelse på en Saturn s - serie
hvordan man kan ændre olie på en Harley Davidson
hvordan man kan ændre stivere på en kviksølv Cougar