hvordan en gel batteri arbejde ?

hvordan en gel batteri arbejde ?

VRLA Batterier

En gel batteri er klassificeret som en VRLA , ventil regulerede bly-syre batteri , som er en kategori af lav vedligeholdelse bly-syre batteri . Disse typer af batterier er præ-forseglet , ejeren ikke behøver at opretholde dem ved at kontrollere deres vandstand . En gel batteri indeholder langt mindre syre end en traditionel batteri . Faktisk er de fyldt med en gel stof , der betegnes som en gel elektrolyt , der erstatter det, som nogle af os kender som batterisyre .

Gel Batterier

Den gel elektrolyt er svovlsyre kombineret med silica . Gelen er immobil , ligesom gelatine . Traditionelle batterier , dog er flydende eller våd-celle batterier . En gel batteri kaldes en forseglet batteri , men det er ikke helt sandt . En virkelig forseglet gel batteri ville skabe gas opbygge , og farlige niveauer af pres . Gel -batterier regulere deres gas opbygge gennem åbninger i seglet .

Gel elektrolytbufferreagens

batterielektrolytten er generelt en opløsning af 35 procent svovlsyre og 65 procent vand . Løsningen giver elektroner gennem en kemisk reaktion , der skaber den " saft ", som gør et batteri arbejde . Tilføjelse pyrogen silica til svovlsyre tilføjer en fortykkelse virkning elektrolytten , og suspenderer syre . Pyrogen silica er kvartssand , der er blevet kogt i et 3000 graders lysbue . Ved fortykkelse elektrolytten , er batteriet ikke kræver overvågning , at de traditionelle batterier kræver . Elektrolytten gel behøver ikke at suppleres , fordi det ikke fordamper .

Aflastningen gel batteri Pressure

Gel -batterier indeholder en ventil , der regulerer system . Dette system giver mulighed for gassen til at blive frigivet eller udvises når det er nødvendigt . Sammen med gassen blive udvist , indeholder gel stof calcium , i stedet for antimon , der findes i traditionelle batterier . Calcium holder gelen fra gasning på samme måde som en traditionel Batteriet kan .

Opladning En gel batteri

Overopladning en gel batteri vil tørre ud gel elektrolyt , hvilket huller i gelen , der ikke fylder back up ( helbrede ) . Undercharging kan være lige så skadeligt . Hvis undercharging bliver en vane , vil den positive plade af batteriet danne et lag af sulfat . Over tid , sulfat opbygning forhindrer evnen til at genoplade batteriet. Over-eller undercharging kan forebygges ved hjælp af en temperatur-kompenseret og spænding-regulerede oplader . Konstant strøm opladere må ikke bruges på en gel batteri .

Fordele gel Batterier

Gel -batterier har et par store fordele , der holder dem på markedet . De har typisk ikke lækker , eller producerer spild eller korrosion . Selv om de er skåret åbne , har gel ikke flyde ud af batteriet . Batterierne er ikke kendt for at fordampe , hvilket er en konstant problem med traditionel våde batterier . De har en bedre modstandsdygtighed over for ekstreme temperaturændringer , og er mere vibrations-resistente og slagfast end andre typer af batterier .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner bumper stickers fra biler
hvordan du fjerner bumper stickers nemt
hvordan man kan kontrollere transmissionsolie på en krone
hvordan en bils generator arbejde ?
hvordan du fjerner træet sap fra din bil nemt
hvordan man kan undgå frysning af bil dørlåse
hvordan du ændrer din ledersæt
hvordan man kan transportere en bil
hvordan man skal udfylde bildæk
hvordan du fjerner cigaret lugt fra din bil