hvordan man får sap ud af en bil

hvordan man får sap ud af en bil

Medmindre du bor , hvor der ikke er nogen træer , du har , eller vil , støder træ saft på din bil . Det er ligegyldigt, hvad træet er, saft af træer alle har lignende egenskaber, og der er mange sikre måder at fjerne det fra slut af din bil .

Du skal bruge:
General køretøj Vaskeudstyr-spand sæbevand , svamp , haveslangen
. Isopropyl-alkohol -70 % til 90 % , betyder ikke noget .
Bomuld swaps eller vatkugler .
Anti-bakteriel hånd renser, ligesom Purell .
Runde frottéstof voksning pad .
Ikke-acetone neglelakfjerner .
Varmt vand.
Rene klude .
Autovoks .


1 .
Vask bilen med en opløsning af sæbevand lavet med opvaskemiddel , skyl derefter . Årsagen til at vaske bil , før du begynder enhver metode til at fjerne træet SAP er ikke kun afvaskning så meget af saft , som du kan , men også at fjerne snavs og skidt , der kan ridse finish som du anvender den valgte metode af SAP fjernelse .
2 .
fortyndes , ikke mere end 50 % , sprit med varmt vand . Sættetid en bomulds swap eller vat i sprit løsning, og gnid det på SAP stedet . Gnide alkohol blødgør saft og gør det nemmere at tørre af . Skyl det sted, hvor saften var og sprit er med varmt for varmt vand .
3 .
Soak en bomuld bolden i sprit løsning, og lad det på SAP stedet for en par minutter før gnide saften ud , hvis saft har været på køretøjet for en lang periode, eller udsættes for intens varme . Ofte kontrollere status og fugt i bomuld bolden , at tilføje mere sprit hvis det er nødvendigt . Skyl stedet , når saften er fjernet .
4 .
Påfør hånd anti-bakteriel hånd sanitizer til SAP pletter med en ren klud eller vat er en anden metode til at fjerne træ SAP. Følg ved at skylle med varmt vand og saften skal være væk . En ren , rund frotté voks pad kan benyttes til at anvende den anti-bakterier hånd sanitizer , hvis der er et stort område af SAP , der skal fjernes . Gnide i en cirkulær bevægelse , der svarer til voksning en bil . Skyl grundigt , når saft er væk .
5 .
Brug acetone fri neglelakfjerner med en ren klud eller vat på SAP pletter . Efter at SAP er fjernet , lave en pasta af vand og bagepulver til at vaske det berørte område , skylles med varmt vand . Test denne metode ud først på et skjult sted i bilen maling for at sikre, at det ikke vil skade malingen .
6 .
Buff de behandlede områder med polish , efter at have fjernet tunge sap , at rydde op eventuelle mærker, der kunne have været skabt i løbet hånden gnide med den valgte saft fjerne metode . Enhver behandlede område skal også tages op til fornyet vokses siden den metode og solvens bruges til at fjerne saft normalt fjerner den underliggende voks . .

gode råd og advarsler


 • Brug et eller flere af ovennævnte metoder til at fjerne saft fra bilen finish . Altid holde en god lag voks på bilen for nemmere fjernelse af SAP dyppelse . Så snart du bemærker nogen form for saft på bilen , vaske bil med masser af sæbe og vand eller tage den til en vaskehal med magt skiver . Jo før plantesaft kan fjernes , jo lettere er det .
 • Når udnytte de ovennævnte metoder til at fjerne træet saft fra en bil , så husk at bruge den mindste mængde af pres muligt at mindske risikoen for at ridse maling . Skulle du være tøvende over for nogen af de metoder og finish af dit køretøj , første test metoden på en dør marmelade eller skjult område af køretøjet . Lad ikke acetone free neglelakfjerner sidde på overfladen for længe , da det kan efterlade et mærke i klar lak .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan pudse en rustfri stål udstødning
  hvordan man får en bil magnet fra en bil
  hvordan man kan justere volkswagen forlygter
  hvordan du foretager fejlfinding bremse master cylindre
  hvordan man kan måle motorcykel kædelængde
  hvordan man kan reparere tilrøget auto udstødning
  hvordan man rent forsiden af en bil
  hvordan en luft kabine filter arbejde ?
  hvordan man kan rense en diesel luftfilter
  hvordan du installerer slæbe nødder