hvordan man får vandet pletter væk dine vinduer

hvordan man får vandet pletter væk dine vinduer

Har du vand pletter på din bilruder

Du skal bruge: ? .
0000 fint ståluld
Vindue Håndklæder .
Glas Cleaner .
Wheel Cleaner .
Face Mask .
Beskyttelsesbriller .


1 .
at starte er det meget vigtigt at parkere din bil i skyggen ! FORSØG IKKE AT GØRE DETTE i sollyset !
2 .
Du kan vaske bare vinduerne for at starte for i sidste ende af processen , vil du nødt til at re-vaske hele bilen .
3 .
Spray hjul rengøringsmiddel (for stålfælge ) om at stykke af 0000 fint ståluld og gå videre til anvendelse på din side vinduer i en cirkulær bevægelse gerne din voksning vinduerne , anvende god tryk . ( IKKE SPRAY for meget, dont ønsker dette for at køre på din maling) Fortsæt med at anvende syre , indtil du kan tørre den væk fra vinduet og se nogen flere pletter . Hvis der stadig er pletter , så dine vinduer er formentlig ødelagt alt for slemt.
4 .
Fortsæt rundt om bilen , men anvender ikke til forruden ! Forruden har en speciel belægning på det, og vil blive ødelagt, hvis du får syre eller nogen skrappe kemiske på det. Hvis du har pletter på forruden , skal du kontakte din forsikring agent til at se om du kan få det erstattet på grund af dårlig sigtbarhed på grund af vand pletter , hvis ikke erstatte det selv .
5 .
Vær sikker på at re-vaske bilen bare i tilfælde af at der er nogle syre tilbage på de vinduer, du ikke ønsker, at regnen til at vaske det tilbage på bilen . Derefter tør og anvende en dejlig lag Rain- X eller bare nogle carnaubavoks vil gøre , vil dette hjælpe med at forhindre vinduer fra at få på den måde igen .

gode råd og advarsler


 • Nogle forsikringsselskaber vil erstatte din forrude gratis, hvis du har fuld dækning , det normalt er på grund af en revne eller chip , men jeg tror, at hvis din forrude har nok vand pletter eller er uklar det er lige så farligt at køre med , at .
 • sørg for at bruge gummihandsker ! Forsøg ikke dette , hvis du tror, du vil bebrejde mig for dårlige resultater , det er simpelthen råd om hvordan jeg gør det du skal bruge din skøn med hensyn til , om dette er sikkert for din bil !


 • Relaterede artikler


  hvordan man justerer tomgang på en elderbrock karburator
  hvordan du installerer nye viskerblade på en bil
  hvordan man kan ændre bremse rotorer på en Ford Explorer
  fejlfinding pick up truck forlygte problemer
  hvordan du installerer et luftfilter på en Ford Taurus
  hvordan du udskifter din bil bremse cylindre
  hvad er funktioner af støddæmpere ?
  hvordan man kan kontrollere transmission væske i en toyota 4Runner
  hvordan man kan lave en lækker bil dæk
  hvordan du udskifter bag spiralfjedre