hvordan man kan fastsætte en slangeløse dæk

hvordan man kan fastsætte en slangeløse dæk

Der er et par forskellige metoder til at fastsætte en slangeløse dæk . Kun én bør overvejes for et bildæk : en intern dæk stik /patch der er installeret inde fra blæren af dækket . Andre metoder er midlertidige i bedste og upålidelige for køretøjets sikkerhed ; disse omfatter vejene dæk stikket kits og aerosol dæk reparation. Mens de kan arbejde for mindre vigtige dæk gerne en pneumatisk trillebør dæk eller en plæneklipper dæk , de har en øget sikkerhedsrisiko for personbiler . Det eneste , der adskiller en chauffør fra vejen er dækket , og du bør aldrig satse på en billig eller midlertidigt fix .

Du skal bruge:
Tire farvekridt
. Dæk maskine .
Tire patch stik .
Dæk buffer .
Kolde vulkaniseringstilsætningsstoffer væske .
Dækreparation rulle .
Tænger .
Tire Reamer .
Barberblad .

Sådan Fix slangeløse dæk


1 .
Find hullet i dækket . En personbil dæk reparation bør kun udføres, hvis overtrædelsen i dækket er inden slidbanen begrænsninger af dækket . På intet tidspunkt bør enhver form for dækreparation skal foretages i nærheden af eller på dæksiden af en passager dæk . Markér placeringen af bundstykket med et dæk farvekridt .
2 .
Fjern eventuelle fremmedlegemer med en tang eller et lignende værktøj .
3 .
Nedbryde dækket fra fælgen med dæk maskinen . Vær sikker på at markere den indvendige sider af dækket ( igen med dæk oliekridt ) til at etablere et forhold til monteringsposition af dækket på fælgen , især hvis det er en Blackwall dæk på begge sider .
4 .
Brug et dæk fræser til papirbundt hullet i dækket blæren , men vær sikker på ikke at overdrive det . Den papirbundt størrelse bør stadig tillade, at dæk tændrør /patch til at passe stramt ind i hullet .
5 .
Brug en luftdæk buffer redskab til at sand indre blære af dækket på et lille område omkring hullet . Dette område skal være lidt over størrelsen af plaster på stikket /patch bliver brugt .
6 .
Påfør et tyndt lag vulkaniseringstilsætningsstoffer væske til poleret området og hul i blæren af dækket . Tillad et par minutter til at lade vulkaniseringstilsætningsstoffer væske sæt .
7 .
Fjern den beskyttende papir på bunden af plasteret /stikket og fjern plastikhætten fra toppen ( hvis relevant ) . Vær forsigtig med ikke at røre den nederste del af den patch, som vil sidde mod blæren af dækket .
8 .
Indsæt metal fjerpen af plasteret stikket i reamed hul i dækket indefra dækket blæren , indtil det stikker ud af om en halv tomme på ydersiden slidbane af dækket . Træk fjer igennem fra ydersiden af dækket med en tang .
9 .
Rul dækreparation rulle hen over overfladen af plasteret inde i blæren af dækkets indtil det sæler mod blæren . Roll i flere forskellige retninger for at sikre en ordentlig forsegling .
10 .
Påfør en lys belægning af vulkaniseringstilsætningsstoffer væske på toppen af plasteret fra det indre af dækket og lad det tørre .

11 .
Monter dæk og puste til ordentlige inflationen specifikationer for dæk . Trim fremspringende stikket på ydersiden slidbane af dækket med et barberblad .


Relaterede artikler


hvordan du ændrer en lambdasonde i en Camry
hvordan man kan justere luften bremsesystemet slack
fejlfinding e3 tændrør
hvordan man kan genoprette dit lys
hvordan du ændrer din frostvæske - kølemiddel
hvordan du holder din bil organiseret og ren
hvordan du køber en ombygget motor
hvordan du udskifter din bils hovedcylinder
hvordan man kan kickstarte en bil i koldt vejr
hvordan man kan forbedre gas kilometertal og spar penge