hvordan man kan finde billige brugte auto dele

hvordan man kan finde billige brugte auto dele

Så du har brug for en lånebil del til din bil ? Jeg ved hvad du mener , mange biler har den uheldige vane at bryde ned ofte. Før du går og bruger store penge på en ny bil del selv, kan du overveje at søge efter en brugt bil del . I sidste ende kan det sætte en hel masse mindre pres på din tegnebog

Du skal bruge: .
Specifikke bildele til at lede efter
. .
At vide bil år , mærke, og model for en del du skal bruge.
.


1 .
Det første skridt du skal tage for at finde billigere reservedele til biler , er at ringe til en lokal bilforhandler eller en lokal auto dele butik og spørg om dele. Disse opkald kan eller ikke kan føre til at finde en god aftale , men den rådgiver , de kan give med hensyn til at finde de dele er absolut værd at bruge tid at kalde .
to .
andet , skal du ringe op til den lokale junk-værfter. Det bør ikke være for svært at lokalisere dem, bare lede efter dem online . Når du ringer dem , skal du blot bede om dele til den model og år , du leder efter , og det bør ikke tage dem lang tid at finde ud af om de har det . Personligt, det er den vej jeg tog til fastgørelse op , når gamle-stykke-of- junk , som nu indtager min garage .
3 .
Det sidste og formentlig bedste måde at finde utroligt billige priser for dele , er at gå online . Prøv at kigge inden for bilindustrien sektion på Amazon. com eller på eBay . Prøv at søge Brugt bil del sites som Car-Part. com eller seekautoparts. com . Bare alt efter hvad ender med at få dig den bedste pris !

gode råd og advarsler


 • aldrig undervurdere nytten af en god junk-yard .
 • Følge op med alle tre trin, hvis du gerne vil finde den bedste all -around priser .


 • Relaterede artikler


  hvordan man justerer forlygter i din Saturn s - serie bil
  hvordan du udskifter baglygter
  symptomer på dårlig bremse rotorer
  om bilen headliners
  hvordan du udskifter et luftfilter på en Volkswagen Passat
  hvordan man kan pakke hjullejer
  hvad der sker når motorløfteanordninger går dårligt ?
  hvordan du installerer en 1988 Ford Ranger varmer kerne
  hvordan en brændstofpumpe fungere ?
  om bilen polish