hvordan man kan fjerne den forreste sæde fra en Chevy forstæder

hvordan man kan fjerne den forreste sæde fra en Chevy forstæder

Det forreste sæde i en Chevy Suburban består af flere skålformede sæder . De fleste modeller har to, men nogle har tredjedel sæde i midten i stedet for en midterkonsol . Sæderne er monteret på gulvet med en bolt i hvert hjørne , hvilket gør fjernelsen relativt let . Du bliver nødt til at fjerne dem, hvis du ønsker at rengøre eller ombetrækkes

Du skal bruge: .
Topnøgle


1
Sørg for at der er nok . clearance på begge sider af Suburban at bære sadlen indefra køretøjet. Åbn fordørene fuldt ud at sikre, at der er nok plads .
2 .
Træk forsædet hele vejen frem at eksponere boltene montering af sædet til døren. Fjern monteringsbolte .
3 .
Fjern monteringsbolte på forenden af sædet . Det kan hjælpe at trække ryglænet for at få adgang til den forreste bolte , men skal der udvises forsigtighed på grund af de løse tilstand af sporene i den bageste ( siden den bageste bolte er fjernet ) .
4 .

Tag fat i sædet på begge sider langs bunden og løft den ud . Vippe sædet mod den åbne dør , mens sensationsprægede mere af sædets underside , som du sætter det ind mod dig .
5 .
Gentag for nogen af de øvrige forsæder , der skal fjernes . Når du geninstallerer pladser, line up huller til monteringsbolte i parentes med hullerne i gulvbrættet .

gode råd og advarsler


 • Hvis Suburban har en center spand sæde i front, skal du fjerne de øvrige forsæder første til at få adgang til montering bolte til midtersædet .
 • glidende spor på undersiden af sædet gør det meget tung i bunden . På grund af dette , er det ikke en god idé at få fat i sædet ved ryglænet , som du fjerne det .


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter termostaten i en Infiniti J30
  hvordan man kan fortælle om en Lexus RX 330 er AWD
  hvordan du fjerner hagl buler
  hvordan du ændrer din transmissionsolie selv
  hvordan man kan opkræve en Honda motorcykel batteri
  hvordan du søger efter benzin
  hvordan en nissan magt vindue relæ virker
  Hvordan bremselygter arbejde ?
  hvordan du installerer en hytte luftfilteret på en Dodge Caravan
  hvordan du udskifter tændingslåsen modulet om en GMC Jimmy