hvordan man kan justere en Mikuni karburator

hvordan man kan justere en Mikuni karburator

En karburator er en mekanisk enhed, der kombinerer luft og brændstof i en forbrændingsmotor . Karburatoren styrer strømmen af luft i en motor . Hastigheden af luften ind i motoren bestemmer mængden af lufttrykket i motoren. Lufttrykket påvirker mængden af brændstof , der trækkes ind i jetstrøm og i sidste ende ind i motoren . En Mikuni karburator er en specifik type karburator , der er fremstillet i Japan og bruges i en lang række japanske motorcykler , herunder Yamaha , Honda og Kawasaki . Det er en god id¨¦ at lejlighedsvis justere en Mikuni karburator for at sikre optimal motorydelse og at sikre, at din cykel ikke lægger unødig belastning på motoren

Du skal bruge: .
skruetrækker
. Stjerneskruetrækker .
Skruenøgle .


1 .
Pry luftfilteret ud af dens montering ved hjælp af skruetrækker . Sørg for, at luftfilteret er fri af murbrokker og pop den tilbage på plads . Hvis luftfilteret er beskadiget eller korroderet , bør den udskiftes .
2 .
Find luftskruen på bagsiden af karburatoren og justere skruen ved hjælp af Phillips-hoved skruetrækker . Drej skruen til højre for at mindske mængden af luft ind i karburatoren , og som medfører motorcykel motor til at brænde mere brændstof (idet luft- brændstofblanding vil bestå af mere brændstof ) . Denne tilpasning vil gøre motoren kraftigere , men vil bruge brændstof hurtigere .
3 .
Juster pilot jet , som ligger under luftskruen ved hjælp af skruenøgle . Piloten jet regulerer mængden af brændstof ind i karburatoren . Drejning piloten jet til højre mindsker mængden af brændstof ind i karburatoren , dreje den til venstre øger mængden af brændstof ind i karburatoren
4
Juster gashåndtaget skydeventilen , . . der regulerer , hvor meget af brændstof-luft blandingen ind i motorcyklens motor gennem karburatoren . Gashåndtaget skydeventilen har nummererede indstillinger , og skubbe ventilen til en højere nummer indstilling betyder mere af blandingen træder motoren , hvilket får motoren til at producere mere strøm .
5 .
Stram eller løsne kanylen jet ved hjælp af skruenøgle . Nålen jet også kontrollerer strømmen af luft-brændstofblanding spændende karburatoren og bør sættes at svare til den samme nummererede indstilling som gashåndtaget skydeventilen .
6 .
Juster karburatoren 's choker ventil ved at stramme eller løsne sit skrue med Phillips-hoved skruetrækker . For at øge motorens effekt , løsne skruen .

gode råd og advarsler


 • Læg mærke til fabriksindstillingerne for den Mikuni karburator før justerer det .
 • altid bære beskyttende tøj , herunder handsker og øjenbeskyttelse , når der arbejdes med motorer .


 • Relaterede artikler


  Hvordan bil EGR ventiler arbejde ?
  hvordan man kan oplade et bilbatteri derhjemme
  hvordan man kan ændre en vandpumpe på en Dodge Ram 1500
  hvordan du får din bil til at passere inspektion , uden at en tune up
  hvordan man kan fjerne små bobler i en bil maling job
  hvordan du udskifter Serpentine bælte på en Ford F150
  hvordan man rent plettede krom fælge
  hvordan man vælger en mekaniker
  hvordan du ændrer en luftfilter
  hvordan man kan kontrollere dækslid