hvordan man kan justere suzuki forenza forlygter

hvordan man kan justere suzuki forenza forlygter

Alle mulige ting kan banke forlygter af din Forenza ude af trit . Hvis front -end vedligeholdelse er blevet udført for nylig , eller hvis din Forenza har lidt nogen form for skurrende bevægelse fra en kollision eller endog fra at gå op og ned på en bil elevator , tager til efterretning, at formålet med din forlygte bjælker . Hvis de synes lidt off , følg denne proces for at rette dem

Du skal bruge: .
Kort flad skruetrækker
. Lommelygte.


1 .
Kør ned en stille vejstrækning natten , observere det formål at både forlygter bjælker og tilnærme de justeringer , du har brug for at gøre .
2 .
Park dit Forenza omkring 25 meter fra en flad lodret mur , står det frontalt . Put det i parken , forlader forlygter på , lad motoren køre , og træk hætten udløseren .
3 .
Hæv hætte og prop den op . Brug din lommelygte for at se nærmere på bagsiden af hver forlygte forsamling. På hver en du vil se en sort skrue omkring en halv tomme fra toppen af forsamlingen og en halv tomme off-center mod midten af bilen . Denne skrue styrer vandrette formålet med pærer . Direkte under disse skruer , omkring en halv tomme fra bunden af hver forlygte samling , er yderligere to skruer , der styrer den lodrette formålet med pærer .
4 .
Kig på stråler af lys på væggen , når du justerer lygten , som kræver største justering . Hvis de begge synes lige ude af trit , kan du starte med enten en . Juster retning ved at dreje på passende skruer med en flad skruetrækker . Hvis skruetrækkeren er lang , kan du have problemer med at finde plads til at arbejde .
5 .
Juster den anden pære , så det er symmetrisk med den første .
6 .
Luk hætten og tage bilen tilbage på vejen . Sørg for, at lygten bjælker er justeret til at give et klart overblik over vejen forude uden blinding lokomotivførere i modkørende biler . Hvis dit lys kræver flere justeringer , vender tilbage til det samme sted du justeret dem i første omgang og gentag processen .

gode råd og advarsler


 • Den officielle ejers manual for Forenza foreslår , at du tager dit køretøj til et autoriseret service center for denne justering , da de vil bruge særligt udstyr til at gendanne forlygten til formål at fabrikken standarder . Der er ingen fare i at tilnærme sigte og gør det selv , dog .


 • Relaterede artikler


  Hvordan batteri isolatorer arbejde ?
  hvordan projektoren forlygterne arbejde
  hvordan detalje biler
  årsagerne til et bilbatteri brand
  hvordan man kan ændre en hytte luftfilter i en Toyota Corolla
  hvordan man kan sandblæst maling fra motorcykeldæk
  hvordan man kan rense indtræk i biler
  hvordan man kan afgøre, hvilke transmissionsolie til at bruge
  hvordan man kan skære stål kæde
  hvordan en berøringsfri bilvask arbejde ?