hvordan man kan købe en akku-boremaskine

hvordan man kan købe en akku-boremaskine

Akku boremaskiner bliver et must have værktøj til både husejere og professionelle håndværkere ens . Listen over forskellige modeller er meget omfattende , og du kan blive overvældet af alle de choices. When du er færdig med at læse dette , vil du være godt nok informeret til at gå ud og få den perfekte trådløse boremaskine

Du skal bruge: .
Olie Drum .
Tragt.
1 Gallon mælkekande .


1 .
Bestem , hvordan du vil bruge din trådløse boremaskine .
Hvordan bruger du det ? Tager du den ud til et job site hver dag ? Eller er det op til almindelig brug i huset ? Det første valg kræver en tunge enhed . Hvis du tager det til en jobsite vil det være tung bore ? Hvis ja , så sørg for , at du køber en nitten volt model med en selvspændende borepatron , der vil tage op til en halv-tomme bit .
2 .
Prioriter hvilke funktioner du skal have .
Hvilke funktioner har du brug for ? De fleste enheder vil også dobbelt så en akku-skruemaskine , der kan spare nogle penge . På den anden ende er der nogle , der er kompakt nok til at arbejde i meget trange . De gennemsnitlige 08:56 volt og er akku boremaskiner kun af navn .
3 .
kontrollere, om batteriet og opladning muligheder .
Hvis du er på udkig efter lang batterilevetid , så Lithium Ion batterier er vejen at gå . Også , du ønsker at kontrollere at se, hvor megen spænding omkostninger . Sears EX 12volt akku boremaskine var kun fyrre dollars. Batteriet har været tyve . Når EX blev afbrudt , har de også indstillet på batteriet . Når et batteri , der fulgte med den trådløse boremaskine gik ud du var stukket med en brevpresser .
4 .
Beregn dit budget .
Hvor meget vil du bruge ? En Akku Drill kan variere i pris fra under ti dollars til to hundrede over . Generelt en høje ende Akku boremaskine vil have variable hastigheder , en mere robust transmission , en lithium -ion batteri med en hurtig opladning funktion og en nøgle mindre borepatron . Kig på en Makita boremaskine til eksempler på , hvad en god kvalitet mellemtone akku bore bør koste . Jeg personligt eje og bruge en hver dag og det vil bore , skrue skruer , løbe ned bolte , og batteriet holder hele dagen .
5 .
Overvej en belysning kilde .
Desuden er flere boremaskiner begynder at komme med en indbygget i arbejdet lys så godt. Indtil du bruger det, vil du ikke klar over, hvor smart denne funktion er . Sørg for, at lyset består af LED 's i stedet for en traditionel pære .

gode råd og advarsler


 • Køb højeste kvalitet ledningsfri boremaskine , som du har råd til . Du vil bruge det ofte , og vil have det sidste .


 • Relaterede artikler


  hvordan du udskifter golf cart dæk
  hvordan du installerer en bil luftfilter
  hvordan du foretager fejlfinding en luftaffjedring kontraventil
  hvordan man bruger kitty hår glasfiber
  hvordan man kan vide, hvornår et varmeapparat kerne er sat
  hvordan man istandsættelse en bil bly / syre batteri
  hvordan man kan kontrollere disken bremseklods tykkelse på en Saturn s - serie
  om motorolie
  hvordan man kan ændre transmissionen olie på en Toyota Sienna
  udpakning af diagnostiske koder fra gm køretøjer