hvordan man kan konvertere en computer strømforsyning til DC

hvordan man kan konvertere en computer strømforsyning til DC

Konvertering af hvordan din computer kræver strøm kan tillade dig at bruge din computer i din bil uden nogensinde at have behov for vekselstrøm . Du kan konvertere din computer strømforsyning til jævnstrøm på egen hånd og i omkring en times tid . En stor del af detaljer arbejde er involveret , men hvis du øver dig sikkerhedsprocedurer korrekt og tage din tid , kan du komme igennem det

Du skal bruge: .
DC terminalerne
Tænger .
Bor .
Krokodillenæb .
Afisoleringstænger .
Lodning pistol .


1 .
Luk computeren ned og afmontere alt . Sørg for at alle stik og ledninger ikke rører hinanden, og at alle jordledninger er suspenderet .
2 .
Find skruerne på bagsiden af din bærbare computer og fjerne dem . Find printkortet og fjern det. Printpladen er det store bord på din bærbare computer , der forbinder alle komponenter med ledninger . Det er bestyrelsen , der giver strøm til din computer . Hold det til en sikker afstand og bor 1/8-inch huller i den side af printkortet , der vender udad på computeren . Indsæt DC terminalerne i hullerne , du netop har oprettet.
3 .
Find din printkort ledninger . Dem, du skal kigge efter , er farvet rød , gul , grøn , sort og orange . Strip den grønne ledning med ledning strippere og lod det til den sorte ( jord) ledning . Dette vil fortælle computeren at forblive " på " i sleep mode .
4 .
Find ledninger på printkortet med den samme store grupper af farver og bånd ender ud alle gule , orange , rød osv. , og lod dem til deres tilsvarende ledninger på DC terminalen . Crimp ledningerne . Derefter klemme den kablede forbindelser sammen med krokodillenæb til at holde dem på plads .
5 .
Sæt stik ( krokodillenæb eller tunge terminaler ) i enden af magt terminaler . Spænd dem med tang og sætte computeren sammen igen . Sørg for, at tilslutningerne er tætte , fordi en dårlig forbindelse vil kunne skade og eventuelt korte din computer . Tænd din bærbare computer for at sikre, at alt fungerer korrekt .


Relaterede artikler


hvordan man kan forlænge levetiden på din bil
hvordan man kan skylle en lastbil ’s radiator
hvordan man kan kontrollere og tilføje radiator væske
hvordan man kan vende svinghjulet i en bil
hvordan man kan skifte batteri i en Oldsmobile Aurora
hvordan du udskifter tunet port brændstofinjektorerne
hvordan man kan reparere din bil limet i loftsbeklædning
om blyfri benzin
hvordan man kan tune -up din bil eller lastbil
hvordan man kan sætte i en transmission