hvordan man kan lægge glasfiber klud

hvordan man kan lægge glasfiber klud

Glasfiber er et populært materiale til brug i reparation auto organer eller gøre letvægts reservedele . Det kan også bruges til både , motorcykel fairings og meget mere. Arbejde med glasfiber kan være svært , hvis du ikke har en grundlæggende forståelse af , hvordan man lægge glasfiber klud . Det er en proces, der er bedragerisk enkle , men kræver tid , øvelse og tålmodighed

Du skal bruge: .
Fiberglass klud
. Saks.
Glasfiber agent .
Pensel ( eller malerulle ) .
Plastic sprederen .


1 .
Læg tør glasfiber klud over dit skimmel eller reparation område , og skæres nok klud , så det udvider 2 inches forbi kanten af enten .
2 .
Læg glasfiber klud i din glasfiber agent , en hurtig og grundig dunker er nok . Fold dine våde glasfiber klud i halve og læg den i formen eller reparere område , så midten af kluden opfylder midten af området . Langsomt sænke den ydre kanter af kluden , mens spredning af klud over området.
3 .
Glat tøjet og sørge for, at hver tomme af det er imprægneret med glasfiber agent , ved hjælp af en pensel eller en malerulle ( hvis du har et stort stykke stof ) , hurtigt arbejde fra midten og ud . Hvis det er nødvendigt mere , bare dyppe din pensel eller rulle ind agenten og anvende .
4 .
Brug en plastik spreder , igen arbejde fra midten og ud , for at tvinge nogen luft fanget under klud til kanterne . Træk sprederen fra midten hele vejen til kanten , jagter luften ud . Når der ikke er luftbobler kan ses under dugen , lad glasfiber tørre og hærde i facon .

gode råd og advarsler


 • Klip en 12 af 12- tommer stykke af glasfiber klud og ved hjælp af en gammel kaffe kan som en form , praksis anvende og udjævning af klud, før du forpligter dig til din større projekt .
 • Hvis du bruger en form til at gøre en glasfiber del , sørg for at anvende slipmiddel i formen , før du lægger glasfiber klud.


 • Relaterede artikler


  hvordan weber karburatorer arbejde
  hvordan man kan undgå at blive flået af en mekaniker
  hvordan du installerer en Honda Element luft kabine filter
  at fjerne en generator fra en kviksølv mystik
  om læder interiør
  hvordan man rent volvo lufthuller
  hvad der forårsager dårlig gas kilometertal ?
  hvordan man kan justere luften bremsesystemet slack
  hvordan et CV karburator arbejde ?
  hvordan man kan lave en tåre i en jeep blød top