hvordan man kan opkræve en blybatteri

hvordan man kan opkræve en blybatteri

Batteriet i din bil er meget sandsynligt, en bly -syre batteri . Denne type batteri er meget tungt , fordi , som navnet antyder , er batteriet konstrueret ved hjælp af plader af bly suspenderet i svovlsyre . Blybatterier har været brugt i biler og lastbiler , da et batteri først blev installeret i en bil i begyndelsen af 1900'erne . Denne type batteri er en akkumulator . Det vil sige, det kan ikke generere elektricitet og i stedet skal afholdes af lagre denne energi til senere brug

Du skal bruge: .
Batteri oplader.


1 .
Fjern snavs eller korrosion fra hele hætter på toppen af batteriet og fjern hætter . Hvis du ikke kan finde nogen kasketter, eller kan ikke fjerne dem ved at løfte dem ud , har du en vedligeholdelsesfri batteri .
2 .
Kig i hullerne , hvor den caps var . Væskeniveauet bør være den samme i alle celler , og bør helt dække af blyplader til en dybde på mindst 3 /4 tommer . Mange batterier har en ring til at fylde til nær bunden af hullet .
3 .
Tilslut den røde klemme fra batteriopladeren til batteriets positive terminal.
4 .
Slut den sorte klemme til den negative batteripol .
5 .
Sæt kontrol på batteriet oplader til 12 volt . Hvis opladeren er udstyret med en strømstyrke kontrol , sæt den til det laveste strømstyrke niveau . Batteriet oplades ved en langsom hastighed denne indstilling , som hjælper med at minimere varme og fordrejning af bly plader, hvilket fører til længere batterilevetid .
6 .
Indstil timeren , hvis dette udstyret , til 12 timer for en 2- forstærker sats eller 6 timer ved en 10- amp sats , og tænd for opladeren på .
7 .
Sluk opladeren og fjerne den fra batteriet ved slutningen af den indstillede tid . Tjek batteriet med en spænding meter for at sikre , at batteriet er fuldt opladet . Retur til opladeren , hvis den endnu ikke er fuldt opladet .

gode råd og advarsler


 • Bær altid handsker og sikkerhedsbriller , når du arbejder med bilbatterier . Undgå at spilde et batteri væske på dit tøj , som stærkt ætsende syre vil hurtigt ødelægge klud .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan kontrollere transmissionsolie i en lastbil
  hvordan man kan ændre en Mazda 3 olie filter
  hvad er funktioner karburatorer ?
  hvordan man kan adskille calipre
  hvordan man kan ændre en vandpumpe på en Dodge Ram 1500
  hvordan man gør auto karosseri maling
  Hvordan batteri isolatorer arbejde ?
  hvordan man kan læse et dæk væg
  hvordan man kan undgå vand opbygge i din benzintank
  hvordan man kan kontrollere transmissionsolie