hvordan man kan opretholde en pålidelig auto med regelmæssige bilpleje

hvordan man kan opretholde en pålidelig auto med regelmæssige bilpleje

Bilreparation er dyre og få endnu mere . Disse dage er det svært at komme ud af butikken med mindre end en fem hundrede dollar reparation regningen . Regelmæssig vedligeholdelse synes dyrt , og kommer omkring alt for ofte , men det er meget bedre og billigere at vedligeholde din bil end at lide et dyrt reparere , der kunne have været undgået med den rette pleje . Almindelig bil vedligeholdelse kan holde dig sikker , og du sparer penge
1 .
Skift motorolie regelmæssigt . Dette er den hyppigste regelmæssig vedligeholdelse af motorer element , der kræver opmærksomhed . Nyere biler har en olie livet system, som vil fortælle dig, hvornår du skal skifte olie , så længe systemet er nulstillet ved hver olieskift . Disse systemer overvåger motorolie liv og anbefale olieskift baseret på kørsel vaner såsom hyppige korte ture eller længere ture ud på motorvejen . Hvis din bil ikke er udstyret med et sådant system tommelfingerregel er at ændre olie og filter hver 3 tusind miles . Hvis du gør en masse kort afstand i bykørsel forsøge at skifte olie hver femtende hundrede miles eller så og forhindre en opbygning af motor slam forårsaget af motoren aldrig helt nåede driftstemperatur . Slam kan fratage din motor af ædle olie ved at blokere passager og skærme resulterer i skader på motoren . Regelmæssig høje kilometertal ture kan tillade mindre hyppige olieskift på op til 6 tusind miles mellemrum .
to .
Brændstof -filter og luftfilter forurenende stoffer holdes ind i motoren gennem brændstof eller luft . Et tilstoppet brændstoffilter gør brændstofpumpen arbejde hårdere for at levere de rigtige brændstof tryk og en beskidt luft filter kan forårsage et fald i brændstof kilometertal samt giver snavs at komme ind på motoren og grus er død på interne motordele . Skift brændstoffilter og luftfilter hver 20 tusind miles eller mindst en gang om året . Skift luftfilteret oftere i støvede forhold . På nogle nyere biler brændstoffilteret er placeret i brændstoftanken og normalt ikke kræver udskiftning .
3 .
Motor drev og tilbehør bælter bør efterses jævnligt og udskiftes efter behov . Bælter typisk kræve udskiftning omkring hver 75 tusind miles , men kan have behov for opmærksomhed tidligere, hvis tid, har taget en vejafgift på gummi . Hvis der en hurtig top på bagsiden af selen afslører små revner i bæltet ribbenene er det tid til en ny rem . Dette er en af de poster , der kan koste en masse penge i reparationer , hvis det er tilladt at bryde stedet for at blive udskiftet regelmæssigt . Bæltet på de fleste motorer også vender vandpumpen , som standser arbejdet , hvis bæltet går i stykker, hvilket motorskade på grund af overophedning . Så meget bedre og billigere bare at udskifte selen .
4 .
Kølevæske slanger på motorer i disse dage er varede længere end nogensinde , og det er almindeligt at gå 100 tusind miles eller mere uden udskiftning . Blæst kølevæske slanger er en anden almindelig årsag til overophedning skade på motoren . Efter en 100 tusind miles udskiftning er bare billig forsikring .
5 .
Batteriet er noget kun få mennesker nogensinde gider med , indtil det mislykkes . Problemet med dette er , at en mangel batteriet ikke altid giver et problem , indtil det bare dør og uanset hvor du er, når det sker . . . ja, det er hvor du er . Jeg ønsker ikke at være i denne situation , så min tommelfingerregel om batterier er at erstatte det hvert fjerde år , om du synes, den har brug for det eller ej. Nogle gange vil de ikke sidste, der længe og nogle gange de sidste meget længere , men fire år er omkring en gennemsnitlig batterilevetid . Jeg vil hellere gå videre og erstatte det på fire år gamle, fordi så sikkert som Murphy 's lov gælder det vil mislykkes , når du virkelig , behøver virkelig ikke brug for det.
6 .
Dækkene skal efterses mindst én gang om måneden for dæktryk , slid og skader . Under normale forhold dæk kan miste et halvt kilo af lufttrykket en måned og dæk med lavt lufttryk kan overophede og blæse ud . Omkostningerne ved udskiftning af dæk kan være 3-500 dollars for typiske for dæk til personbiler , eller fra 800 til 1. 200 dollars for SUV 's og lette lastbiler og regelmæssig vedligeholdelse kan hjælpe dig med at få mest udbytte af denne investering . Rotation af dæk flytter dem til en anden placering på bilen og hjælper med at opretholde en jævn slitage på dækket for maksimal kilometertal . Afbalancering dæk med til at minimere vibrationer som følge af dækslid . Roter dæk eller rotere og balance hver 6 tusind miles . Hvis du roteret 6 tusind miles siden er det tid til en rotere og balance . Slidbaneslitage er den mest almindelige årsag til udskiftning af dæk , men tiden skal være lige så stor en faktor . Over tid olien i et dæk stiger til overfladen og fordamper forlader gummi hårdt , sprødt og mere modtagelige for skader . Hvis dine dæk er fire år gammel er det nok tid til et nyt sæt , selv om slidbanen ser godt ud . Det er altid bedre at forebygge et problem end at vente på ulejlighed at ske, når de mindst forventede
7 .
En maskine tune-up og transmission service anbefales typisk på 100 tusind miles eller tidligere under kraftig driftsbetingelser . Disse ting er ikke mirakelkure dog og bør ske på fabrikantens anbefaling . På det tidspunkt en transmission begynder at glide sin alt for sent til en transmissionstjenester til at gøre noget godt .
8 .
hvert olieskift bør omfatte en multi- point køretøj inspektion for at sikre en sikker og korrekt funktion af alle komponenter i køretøjet , herunder bremser , lygter , suspension komponenter og vinduesviskerne at nævne nogle få . Korrekt vedligeholdelse kan gøre tingene meget nemmere for din bil og din tegnebog . Det er meget bedre økonomisk for at planlægge regelmæssig vedligeholdelse end at pådrage sig et dyrt og uventet reparation lovforslag , der kunne have været undgået med en smule af forebyggende vedligehold .

gode råd og advarsler


 • Pas på hvis du bruger meget tid på at køre i vand eller tage din båd til søen . Vand kan komme ind udluftning rør på akslerne blandes med gear glidecreme og opslidende ud lejer . Kontrollér glidecreme regelmæssigt under disse betingelser .
 • Overvej at erstatte luften i dine dæk med nitrogen . Iltatomer er små nok til at klemme mellem gummi molekyler resulterer i luften tryktab over tid . Air indeholder også fugt , der varmer op og forårsager skade på det indre af et dæk . Kvælstof fjerner begge disse situationer og aldrig skal udskiftes , medmindre en lækage udvikler sig .
 • Udnyttelse ekstrem omhu og forsigtighed , når du udfører dit eget vedligeholdelse og brug den sunde fornuft . Vide, hvornår de overlade det til de professionelle. Så mange gange jeg har set folk udgifterne selv hundrede dollars forsøger at redde ti . Dagens biler er komplekse og deres systemer arbejder sammen for optimal ydeevne . Det er alt for let for det utrænede at forårsage en masse skader simpelthen ud af uvidenhed .
 • Pas på motorens timing bælter . Ikke alle motorer har dem , men dem , der ofte gør kræve udskiftning med relativt lave kilometertal og kan forårsage alvorlige skader på motoren , hvis de bryder . Igen tid er lige så meget en faktor som kilometertal fordi bælter er lavet af gummi og gummi forringes over tid .
 • fleste fabrikanter sætte en etiket på føreren sidedøren til at fortælle , hvad størrelse dæk anbefales til det pågældende køretøj , og den kolde dæktryk for at bruge .
 • Tjek altid dæktrykket når dækket er kold . Når du kører ned ad vejen dækkene varme op at øge dæktrykket efter hensigten i betragtning af den anbefalede kolde dæktryk .


 • Relaterede artikler


  hvordan du holder din nye eller ældre autolak ser godt meget længere
  fejlfinding pick up truck forlygte problemer
  hvordan du fjerner Buick tie- ledhoveder
  hvordan man kan læse tallene på bildæk
  hvordan bilen polish beskytte en bil maling ?
  hvad er funktioner karburatorer ?
  hvordan du installerer o2 lambdasonder på en Lexus er 300
  hvad er formålet med servostyring væske ?
  hvordan du fjerner transmission på et geo tracker
  hjemmelavede bilindustrien rengøringsmidler