hvordan man kan rense en airaid luftfilter

hvordan man kan rense en airaid luftfilter

Ethvert køretøj har brug for en motor luftfilter til at blokere snavs , støv og andre partikler fra strømmer ind i brændkammeret og accelererende motor slid . De fleste motorer luftfiltre er til engangsbrug , men nogle , ligesom Airaid luftfilter , kan vaskes og genbruges . Med korrekt regelmæssig rengøring , at Airaid hævder, at deres genanvendelige filtre kan vare livet af et køretøj

Du skal bruge: .
Airaid filter tune-up kit
Skruetrækkere .
Køretøjets instruktionsbog .
Slange eller synke .
Elektrisk ventilator .


1 .
Revision instruktionsbogen for dit køretøj til oplysninger i forbindelse med motorens luftfilter fjernelse . Det er normalt let at finde den luftfilterkassen og få den op uden nogen instrukser , men da hver bil er en lidt anderledes , hjælper det at have viden er specifik for din fabrikat, model og år køretøj .
2 .
Find luftfilter boks, som er placeret under motorhjelmen , som regel oven på eller ved siden af motoren . Det er normalt lavet af sort plastik og er forbundet til motoren med en tyk plastslange . Når du finder den luftfilterkassen , fjern låget , der kan holdes på plads med metalclips , plast snaps eller skruer .
3 .
Tag Airaid filteret fra indersiden af luftfilterkassen . Afhængigt af mærke og model på din bil, kan filteret fastgøres inde med andre klip , snaps eller skruer . Hvis dette er tilfældet , skal du fjerne disse , før at trække ud af filteret.
4 .
Ryst og børst filteret for at fjerne overskydende støv på overfladen .
5 .

Tag Airaid rengøringsmidler , der fulgte med Airaid tune-up kit og grundigt spray uden på Airaid filteret , indtil den er helt mættet . Lad denne løsning blød i 10 minutter .
6 .
Skyl filteret i vasken eller med en slange , og sørg for at skylle det fra den rene side af filteret til den beskidte side . Brug blide vandtryk og stoppe skylle når vandet skyller gennem renere , og alle de sæbeskum er blevet fjernet .
7 .
Lad filteret til tørre helt . At fremskynde denne proces , kan du placere den foran en elektrisk ventilator , men ikke bruge nogen kilde til varme for at gøre det tørre hurtigere .
8 .
Spray ned på ydersiden af Filtreringen medierne med et enkelt lag af forestillingen olie , der kom i Airaid tune-up kit . Lad denne olie trække i 20 minutter .
9 .
Undersøg ydersiden af filtrering medier til tørre pletter , som har opslugt al olien. Hvis du ser steder som dette , røre ved dem op med en anden baggrund anvendelsen af performance olie .
10 .
Sæt rengøres filteret tilbage inde i luftfilterkassen , der erstatter alle fastspændingsanordninger du fjernede i trin fire .
11 .
Luk luftfilterkassen ved at vende de trin , du har taget for at åbne den.
12 .
Tag advarselsskilt ud af Airaid tune up kit og læg den på låget af luftfilterkassen , hvis du ikke allerede har sat en på . Dette mærkat tjener som en advarsel til alle, der arbejder på din bil, din luftfilter ikke er af den disponible sort og ikke bør smides væk .


Relaterede artikler


hvordan man kan klare op forplumret forlygter
hvordan du udskifter backup sensoren på en Toyota FJ Cruiser
hvordan man bløder luft fra en 3,1 gm radiator
hvordan man korrekt ændre olie i en bil
Hvordan bremserne virker på en bil ?
hvordan en bil radiator arbejde ?
fejlfinding auto varmere
hvordan du fjerner Buick tie- ledhoveder
hvordan du installerer din olie filter
hvordan man kan fjerne små buler