hvordan man kan rense en honda gasspjæld organ

hvordan man kan rense en honda gasspjæld organ

Gashåndtaget krop på en Honda , eller ethvert andet køretøj , akkumuleres koksdannelser , snavs og benzin tyggegummi over mange miles kørsel . Dette kan medføre et groft tomgang , Stalling og langsom acceleration . At afhjælpe disse problemer , lære at rense en Honda gasspjæld krop og få din bil, der kører glat igen . Mekaniker butikker kan rense din Honda gasspjæld krop , men du kan gøre det selv for langt færre penge

Du skal bruge: .
Gummihandsker
Throttle krop renere ( Brug IKKE karburatoren renere ) .
Lille børste ( tandbørste eller lignende ) .
Øjenbeskyttelse .
Skruetrækkere ( Phillips hoved og fladt hoved ) .
Socket sæt og skralden .
5mm Hex driver .
Afdækningstape .
Markør .
Nye gas Huspakning .


1 .
Park din Honda uden så dampe fra speederen kroppen renere ikke kan opbygge indendørs . Åbn hætte, afbryde negative batterikablet og find gashåndtaget kroppen . Gashåndtaget Kroppen er i et almindeligt syn på toppen af og bag motoren . Den er forbundet til luften indsugningsmanifold og er lavet af aluminium .
2 .
Fjern og mærke alle slanger fra speederen kroppen . Brug afdækningstape til at mærke hver slange og tilslutning , så de alle er sat tilbage i den rigtige steder under genmontering .
3 .
Skru luftindtag slangebånd og træk indtaget slangen væk fra gashåndtaget kroppen . Bemærk den holdning, det var i , så du kan erstatte det på samme måde . Pick gashåndtaget kroppen op og ud af luften indsugningsmanifold . Vær forsigtig med gaskablet da det bliver siddende på gashåndtaget kroppen . Flette det gennem ledninger og slanger, af indsugningsmanifold at få det ud .
4 .
Spray gashåndtaget kroppen renere på børste og rengør gashåndtaget kroppen , ved hjælp af fast tryk , indtil bygge-up er forsvundet . Sørg for at rense rundt om alle de kanter og gasspjældet , som er det " flap " , der bevæger sig åbne og lukkede . Fjerne den gamle pakning og erstatte den med en ny , når gashåndtaget krop havde tørret .
5 .
Sæt gashåndtaget kroppen tilbage sammen på indsugningsmanifolden i den præcise måde, det blev taget . Match malertape etiketter på den korrekte slange eller tilknytning og efterspænde alle bolte og spændebånd .

gode råd og advarsler


 • Rengør altid gashåndtaget kroppen i en meget ventileret område , da renere er meget giftigt . Varsel , hvis der er en masse af kulstof opbygning i gashåndtaget kroppen der kan blive bygget op på de ventiler og dorne så godt.
 • Ryg ikke i nærheden af bilen , mens rengøringen på gashåndtaget kroppen .


 • Relaterede artikler


  hvordan du fjerner forrude vejsnavs
  hvordan man kan maksimere bremse liv
  hvordan man kan bekæmpe fejl på trafik billetter
  hvordan en bilmotor start ?
  hvordan man kan lave en servostyring lækage
  fejlfinding lambdasonder
  hvordan du fjerner tykke lag af is fra en bil
  hvordan man bruger en batterioplader for en bil
  hvordan du udskifter varmer kernen i en 1997 Ford Escort
  hvad er funktioner karburatorer ?