hvordan man kan rense en luftindtag filter

hvordan man kan rense en luftindtag filter

Ligegyldigt hvad slags køretøj du kører , hvis det er drevet af en benzinmotor , vil det have en luftindtag filter til at holde faste partikler ind i motoren og beskadige den . Mens de fleste producenter anbefaler at udskifte filteret med bestemte vedligeholdelsesintervaller , kan du nogle gange strække livet for en beskidt , men ellers uskadt luftindtaget filter ved rengøring af og derefter geninstallere det

Du skal bruge: .
Vakuum med smalle slange vedhæftet fil .
Trykluft, 35 psi eller mindre .


1 .
Fjern luftfilteret fra huset . I de fleste biler vil dette omfatte lidt mere end flipping tilbage fjederbelastede klemmer fra kanter og hjørner af huset , derefter løfte den øverste halvdel af huset ud til at afsløre filter . I nogle biler kan det være nødvendigt at løsne skruer bolte holder den øverste halvdel af huset ned , eller løsne vingemøtrikker stedet .
to .
Fjern luftfilteret fra huset . Tør eventuelt snavs inde i huset ud med en klud . Tryk let filteret mod en hård overflade, såsom en væg eller en bænk et par gange for at løsne eventuelt snavs på det .
3 .
Brug den snævrest slangen vedhæftede fil findes på en støvsuger til at støvsuge begge sider af luftfilteret hvis det er en kvadratisk eller rektangulær form . Sørg for at få så langt ind i revner og sprækker af filteret med slangen , som du kan uden at rive det filter avis materiale . Du kan også støvsuge uden for cylindriske eller runde luftfiltre
4
blæse luft inde fra cylindriske eller runde luftfiltre til udenfor . dette vil medvirke til at fjerne ethvert caked -on snavs . Brug en komprimeret luft pistol eller dåse luft ved 35 psi eller mindre at holde fra at beskadige filteret medium . .
5
Efterse filteret for at sikre, at det ikke rippet eller revet-hvis det er , bør det ikke være geninstalleres , men i stedet bør udskiftes. Hvis filteret ikke er rippet eller revet , sæt den tilbage i huset , satte den øverste del af huset tilbage i løbet af de nederste , og sørg for det sæder fast , og derefter erstatte foråret klemmer , vinge møtrikker eller bolte , der holdt toppen af huset på plads .


Relaterede artikler


hvordan man kan lave en flosset ATV spil kabel
om blyfri benzin
hvordan man bruger en boble dæk balancer
hvordan man kan vedligeholde og reparere din bil for at gøre det sidste
hvordan man kan dræne servostyring
tegn på timing bælte problemer
hvordan du udskifter chok bøsninger
hvordan man kan teste og udskifte tomgang kontrol motor
hvordan du fjerner en Chrysler 300C dørpanel
hvordan du beskytter din bils finish og spar penge