hvordan man kan rense en sort bil

hvordan man kan rense en sort bil

Af alle biler farver , kan sort være den mest iøjnefaldende . Desværre , hvis ikke holdt ordentligt rent, kan det også være den største øjet ømme .
Som ejer af en sort 2007 Dodge Charger , jeg har masser af erfaring , når det kommer til spørgsmålet om, hvordan man rent en sort bil . Ved at følge disse trin på rengøring en sort bil , bør du være i stand til at give din bil en vask , der vil holde den flotte-. hvert fald indtil næste gang den har brug for at vaske et par dage senere
Holde en sort bil ren kan tage en lidt større indsats end nogen anden farve , men det kan også være en meget berigende oplevelse .

Du skal bruge:
45 min -1 times fri tid
. En haveslange med en justerbar spray dyse .
En stor spand .
Mild bilvask løsning .
En blød børste .
En rengøring svamp .
Fnugfri håndklæder specielt til brug på køretøjer såsom vaskeskind .
Micro fiber klud .


1 .
Begynd ved at flytte din bil i en klar , skyggefuld placering , hvor din bil ikke vil være i direkte sollys . En af de værste ting, du kan gøre , når rengøringen en sort bil , er at forsøge at rense det i direkte sollys . Tidlig morgen og aften er de bedste tidspunkter at vaske din bil .
2 .
Fyld spanden halvt op med vand . Derefter hældes 1 /4 en kop rengøringsmiddel.
3 .
let spray bilen ned grundigt med vandslangen . Dette vil hjælpe til at løsne snavs og støv , før du rent faktisk begynder at skrubbe .
4 .
Dyp din store bil pensel i løsningen fyldt spand og rør det rundt et øjeblik . Begynd at børste hele din bil med det med bevidst slag , indtil hele din bil er dækket i bobler . Dyppe din pensel tilbage i spanden efter behov mens du gør dette . Tag dig tid til at være sikker på , at du dækker alle områder af din bil , det er ganske nemt at gå glip af et sted og have en gabende støvet område på et ellers uberørt ren bil senere
5

Spray sæbebobler ud . Du behøver ikke at være meget grundige med jeres skylning bare endnu , men sørg for at de fleste af de bobler er væk , så du kan se nogen områder , der kan kræve yderligere opmærksomhed .
6 .

Nyd din svamp i løsningen fyldt spand . Derefter bruger det til at forsigtigt skrubbe de områder, som pensel undladt at helt rene . Tag din tid til at kigge nøje på disse spots , jeg forsikre Dem der er flere
7
Endelig begynder at sprøjte din bil ned . . Denne gang grundigt skylles . Selv når du ikke længere kan se synlige sæbe bobler eller rester , fortsætte med at sprøjte i flere minutter , det er meget nemt at forlade sæberester på din bil tænker det er alt borte, blot for at finde timer senere, at du har mange hvide pletter fra sidesten sæbe . .
8
Dette er måske det vigtigste skridt i at holde en sort bil ren-tør det! Brug din vaskeskind håndklæde eller andre fnugfri bil tørring klud til at dække stadig tomme af bilen ( herunder vinduer ) , indtil det er 100 % tørt . Du kan gå gennem flere håndklæder , men normalt kan du gøre det med kun 1 eller 2 ved konstant at presse vand ud .
Se advarslen nedenfor for oplysninger om , hvorfor tørring din bil er af afgørende betydning .
9 .
Når du har tørret din bil , kan du bruge en micro fiber klud at polere det og tørre støv væk mellem hver vask . Nyd din uberørte " nye " ride !

gode råd og advarsler


 • Efter disse trin ¨¦n eller to gange om ugen skulle være tilstrækkeligt til at opretholde en smuk bil .
 • Det anbefales stærkt at du bruger en protectant for at bevare din bils belægningen . grund af den høje mængde af rengøring sorte biler kræver , at de også kræver mere maling beskyttelse
 • Sørg for, at rengøringen løsning, du vælger , er godkendt til brug med køretøjer . Den forkerte løsning kan alvorligt skade bilens lak job .
 • Manglende tørre din bil helt VIL resultere i vand pletter , solpletter , og hvirvel mærker . Overarbejde , kan sådanne mærker blevet næsten umuligt at komme ud , og de holde ud som en øm tommelfinger . Det ville oftentimes være bedre ikke at vaske en sort bil på alle end at vaske det , men ikke tør det .


 • Relaterede artikler


  hvordan du justerer forlygter på en Pontiac grand prix
  om bilen polish
  hvordan du giver din bil en tune- up
  hvordan du udskifter en Toyota Sienna kabine luftfilter
  hvordan du ændrer en Audi A4 forlygter
  hvordan man kan vide, hvornår det er tid til at udskifte dine dæk
  hvordan man kan vide , om en bil har en fabriksgaranti
  hvordan man kan opkræve en blybatteri
  hvordan man kan genoplive en fowled gnist - stik
  hvordan man kan forlænge levetiden på din bils motor