hvordan man kan vaske din bil og gøre det ser rent

hvordan man kan vaske din bil og gøre det ser rent

Lær hvordan man korrekt vaske din bil og holde det skinnende som det er meningen at være. Du kan lære , hvordan man korrekt vaske dine hjul , lys , og den slags . Så lad os komme i gang , skal du blot følge nedenstående trin for at begynde
1 .
Nogle poster du behøver, bilvask sæbe , en spand , microfiber håndklæder , microfiber svamp , krom hjul renere , dæk glans og glasrens .
2 .
Sæt din bil i et skyggefuldt sted . Bland nogle sæbe og vand . Hæld sæbe i spanden og derefter tilsæt vand .
3 .
Skyl overfladen af din bil . Skyl indersiden af dit hjul godt . Det er her det meste af snavs .
4 .
Grab en microfiber svamp og starte soaping øverst på din bil og arbejd dig ned . Flyt svamp i en cirkulær bevægelse og sørg for ikke at gå glip af noget pletter .
5 .
Nu vaske væk sæbe af bilen . Spray ned hele bilen , indtil der ikke er flere sæbeskum på overfladen . Snup en microfiber håndklæde og tør alt vandet fra overfladen . Sørg for at du holder håndklæde tørre ved vred ud .
6 .
Lad os tage sig af glasset. Spray glasrengøringsmiddel på overfladen af glasset . Brug en klud lavet til rengøring af glas til at tørre ud glasrens . Spray udenfor og inde .
7 .
Vask dine hjul , men ikke tør det . Spray krom hjul renere på overfladen af hjulene og derefter skylle det ud med din slange . Brug en mikrofiber håndklæde til at tørre hjulene tør.
8 .
ser godt ud indtil videre . Men for at gøre hjulene se endnu bedre , gælder dæk skinne på væggene på dækkene . Gnid den ind med en applikator . Det var det for bilvask .


Relaterede artikler


hvordan man laver en bil detaljer flyer
hvordan du får mest miles og den bedste service ud af din bil
hvordan du forbereder din bil til vinteren kørselsforhold
hvorfor en Lincoln Town Car give bagslag ?
typer af motorolie
hvordan du installerer et luftfilter på en Subaru Impreza WRX
hvordan man wire en bil alarm
hvordan man kan sætte nitter i Cooper dæk
hvad der gør en diesel ?
hvordan man våd sand et køretøj