hvordan man korrekt bortskaffelse af olie

hvordan man korrekt bortskaffelse af olie

DIY mekanik og opfindere vil uundgåeligt opbygge nogle spildolie , der skal bortskaffes korrekt. Det er et spørgsmål om at være ansvarlig og gør din del for miljøet ved at slippe af din olie på en ordentlig anlæg . Heldigvis er det meget nemt at slippe af med din olie på en ansvarlig måde

Du skal bruge: .
Olie Drum
. Tragt.
1 Gallon mælkekande .


1 .
Efter ændring af olie i din bil eller motorcykel , dræne det i en bundkar som den på billedet . En lille tip til at slippe af eventuelle olie pletter kan du få på din indkørsel , er at hælde benzin på dem og derefter slangen dem ud . Efter ca 2 minutter oliepletter bør nemt vaskes væk .
2 .
Få en tragt og en 1 gallon plastik mælkekande og vask det ud . Tage bundkar , mælk kande og tragt på en græs eller snavs overfladen for at undgå spild . Ved hjælp af tragten , langsomt hælde olie i mælkekande , indtil al olien er ude af bundkar . Må ikke bekymre dig om rengøring af bundkarret , bare få så meget olie som du kan i mælkekande , indtil den stopper dryp .
3 .
Luk op mælkekande og tage det til dit lokale auto dele butik . Auto zone eller Kragen vil lade dig slippe af med din olie gratis . Bare gå ind med olien og spørger, hvor bortskaffelse tromlen .
4 .
Hvis du vil få brugt olie gøre afhænde på regelmæssig basis , bare vent indtil mælkekande er fuld at bortskaffe det . Der er intet galt med at lade olien sidde i din garage .


Relaterede artikler


hvordan man kan ændre olie i en bil
hvordan du ændrer en lambdasonde i en Camry
hvordan er bilbatterier genoplades ?
hvordan man gør en spænding test på en lambdasonde
hvordan man gør en motor oliepinden test
hvordan man kan rense en vadested EGR ventil
hvordan man kan fjerne rust fra en motorcykel kæde
hvordan du ændrer din bil olie
hvordan man kan fortælle om din bil termostat gage skal repareres
hvordan man claybar en bil