hvordan man laver en benzintank

hvordan man laver en benzintank

En gas tank er en nødvendig del af en bil eller et andet køretøj , der bruger en brændbar motor . Tanke er generelt lavet af metal , men nogle er også lavet af glasfiber og high-density plast . Du kan lave dine egne gastank ved brug af metal-formning værktøjer og 12- gauge metalplader og installere det på en bil , lastbil eller ATV . Du skal være fortrolig med metalforarbejdning og har en hydraulisk kantpresse , før de gennemfører dette projekt

Du skal bruge: .
plakat bord til en skabelon
Metalplader .
Spåntagende værktøj .
Svejseudstyr .


1 .
Oprette en skabelon for gas tank ved opsporing af et område 3 meter lang og 2 meter bred på et stykke af plakat bord . Området vil have lige , 90- graders hjørner . Placer skabelonen på et stykke af metalplader og spore rundt om kanten med en fedt pen . Dette vil gøre den ene halvdel af benzintanken, den anden halvdel vil blive lavet med en identisk stykke . Placer skabelonen på et stykke af metalplader og igen spore formen på metalplade .
2 .
Klip figurer ved hjælp af en metal sav, omhyggeligt vejlede metalplade gennem saven at skabe en lige , ensartet klipning. Hvis du har en sav med en guide , kan du bruge det til at gøre en bedre snit .
3 .
Læg en af de plader på en hydraulisk metal trykke --- 6 inches af de 3 fod side af metalplader skal forbi bremse kniven ( den yderste kant af bremsen bladet vil være seks inches ) .
4 .
Bøj metal til en 90- graders vinkel . Fjern metalpladen , vend det rundt og gentage trin 4 for den anden lange side . Gentag trin 4 og 5 på den anden plade . Begge stykker af metalplader vil have to bøjede kanter , hvilket gør to halvdele af en benzintank .
5 .
Læg en af stykkerne på en filebænk , så den flade side flugter med bænk og bøjede sider er opad . Placere to C-klemmer på hvert hjørne af bøjede sider .
6 .
Sæt andet stykke på den første , som bringer hjørnerne af begge stykker bøjet sider . Stram C-klemmer , så halvdelen af klemmen holder den ene side og halvdelen holde den anden. Dette sikrer de to stykker sammen til din svejse .
7 .
Opret tre hæftesvejsninger i hver side langs sømmene af de to stykker . Med en gas svejses og # 3 fyldstof bar . Sørg for, at de to halvdele er justeret korrekt . Afslut svejsningen anvender gas svejser og # 3 fyldstof bar . Svejsningerne skal være tætte . Bruge ekstra fyldstof , hvis det er nødvendigt . Vær forsigtig , når du foretager svejsninger .
8 .
Mål højden og bredden af åbninger på begge sider af benzintanken . Spore og skære to matchende dele fra metalplade til at bygge siderne af tanken . Fastgør stykker til tanken med ved at lave en tack svejsning først på den nederste og øverste kant . Gennemfør svejsningen med en anden # 3 fyldstof bar .
9 .
Skær et hul til petcock ventilen ved hjælp af en 1-tomme metal bor ( eller større hvis petcock ventilen er større ) . Cut anden hul til brændstof linje og brændstofpumpe samling . Brug en 3/8-inch lidt eller metal sav til dette trin . Hver brændstofpumpen samling er anderledes ; nøjagtig måling dit til at finde den rette målinger og dimensioner
10
Monter beslag . . Mål chassis af bilen , hvor tanken vil blive monteret . Skær to eller fire beslag fra 1 /4 stålplader eller stål kanal bar til at matche disse målinger . Svejse dem til toppen af tanken ved hjælp af en gas svejser og fyldstof bar . Hver brændstoftank mounts på en anden måde til bilen . du nødt til at gøre dit skik at netop din bil

gode råd og advarsler


 • Du kan også købe brændstof tank monteringsbeslag fra speciale dele butikker . Dette er en langt mere fornuftig løsning i de fleste tilfælde . Disse også kan svejses til tanken .
 • Opbygning af en gas tank er ikke en let projekt , og bør kun forsøges af fagfolk . Det er ikke tilrådeligt at lave en og bruge det , hvis du har lidt erfaring i processen .


 • Relaterede artikler


  hvordan du justerer forlygter på en Pontiac grand prix
  bedste polish til poleret aluminium
  hvordan man kan læse bildæk for dæk alder
  hvordan man kan oplade et bilbatteri derhjemme
  hvordan du vinterklar din bil
  hvordan man kan rense og forhindre korrosion på et bilbatteri
  hvordan man kan ændre transmissionsolie på en Pontiac Montana
  hvordan du udskifter lygten i en Chevy Tahoe
  hvordan en hydraulisk cylinder arbejde ?
  Du kan genopfylde et bilbatteri med vand fra hanen ?