hvordan man manuelt lave en båndspiller skubbe på en Nissan søgen

hvordan man manuelt lave en båndspiller skubbe på en Nissan søgen

Mens tape spillere er en sjælden artefakt at finde i et køretøj , er der stadig en hel del modeller, herunder Nissan Quest , der har dem forudinstalleret . Når båndet sidder fast eller fastklemt , og den udskubningsknappen stadig ikke reagerer , den mest effektive indsats for at tage, er at magt fjerne båndet med en enhed , der er semi-flad og tynd nok til at passe under målebåndet . Fjernelse af båndet er en ikke-teknisk proces , der involverer en lille del af nimbleness

Du skal bruge: .
Instruktionsbog ( hvis en sådan findes ) .
Papirclips eller bøjle wire .


1 .
Tag en papirklips eller bøjle tråd og forsigtigt placere den under bunden af kassettebånd . Selvom det kan synes rudimentære , disse elementer er den ideelle længde og bredde til montering i båndspiller uden at beskadige noget .
to .
Find en af de to huller i kassetten , helst en fjernest fra dig , og indsætte papirklip /bøjle wire .
3 .
Træk båndet ud ved hjælp af værktøj, du har valgt , efterhånden nysgerrige det ud og bruge blide frem og tilbage beslutningsforslag hvis det bliver nødvendigt .
4 .
Vurdere skaderne på din kassette . Du vil ikke vide hvordan det kommer til at se , indtil du fri den fra skruestik greb af båndet spiller . Hvis spolen er blevet bragt i orden , kan du nemt spole tilbage det tilbage med at bruge en pen . Men hvis den faktiske strip er blevet rippet eller plisseret , er din tape ikke vil være reddes .
5 .
Test et andet bånd ( en som du ikke ligeglad med at tage risikoen til destruktion ) inde i afspilleren. Hvis den samme hændelse sker, bør du kraftigt overveje at tage det til Nissan forhandler for reparation .


Relaterede artikler


hvordan man kan fjerne rust fra en Honda Accord kvartal panel
hvordan du fjerner hoved lys uklarhed om VW ’s med en rensning og polering kit
hvordan du installerer en hytte filter i en Subaru Forester
hvordan man kan komprimere spiralfjedre
hvordan du installerer en forlygte i en Porsche Boxster
hvordan man kan erstatte det iltindhold sensor på en Ford
hvordan man gør forlygte restaurering og gøre ekstra penge
hvordan man vælger en bil batteri oplader
hvordan du vælger dæk til din bil
hvordan du fjerner motor hoveder