hvorfor bilen blinker efter et batteri ændring i en Subaru Impreza ?

hvorfor bilen blinker efter et batteri ændring i en Subaru Impreza ?

Hvorfor Car Lights Flash

I de fleste Subaru køretøjer, herunder Impreza , faren lys og nogle af de indvendige lys vil begynde at blinke automatisk , når et nyt batteri er installeret . Dette er fordi hver gang batteriet er afbrudt , computeren i bilen mister magten . Når det nye batteri er tilsluttet , computersystemet skal nulstilles for at stoppe lys fra at blinke . Der er et par måder at nulstille computeren i en Subaru Impreza , og begge er meget simple .

Nulstil Med nøgleløse

Hvis Subaru Impreza har nøglefri adgang , kan computeren være nulstillet ved hjælp af fjernbetjeningen. Du skal blot bruge nøglefri indrejse fjernbetjeningen til at låse så låse bilen op. Dette bør nulstille computeren ved at lade den genkende simple kommandoer fra en ekstern enhed . Det burde stoppe blinkende lys .

Reset med knap

Hvis nulstille computeren med nøglefri -entry fjernbetjening , enten ikke virker eller er ikke en mulighed for Subaru Impreza , der er en anden måde . I førerens side, er der en sort kasse med en lille knap placeret enten foran eller bagved emhætten-udløseren under instrumentbrættet . Hold i knappen , og derefter indsætte nøglen i tændingen og drej den til ON. Hold knappen nede og holde den nede i den på stilling, indtil bilen låser du klikke på og lysene slukkes (20 til 30 sekunder ) . Derefter slippe knappen og slukke bilen . Computeren skal nulstilles .

manualen

Som altid , før du forsøger at reparere dette problem , manualen , der fulgte med bilen . De fleste af Subaru Imprezas har ensartede systemer , men nogle højere ende eller specielt bygget modeller kan være undtagelser.


Relaterede artikler


hvordan man kan teste et bilbatteri med et voltmeter
hvordan man kan rense din bil
hvordan man får sne og is fra din bil
hvordan man kan slukke for vedligeholdelse, der kræves lys på en Honda Accord ( 1998 , 1999 , 2000 , 2001 )
hvordan du udskifter en hytte luftfilteret i en Toyota FJ Cruiser
hvordan man får den bedste bil voks
hvordan man får filmen ned af en bil forrude
hvordan man kan vide , om styring væske er nødvendig
hvordan du installerer sænke blokke
hvordan man kan rense indtræk i biler