installere en Duramax udstødning

installere en Duramax udstødning

Trin 1

Processen er påbegyndt ved at sikre , at køretøjets nødbremsen er aktiveret . Stopper er placeret bag dæk, og den bageste del af køretøjet jacked op , og sørg for at det er parkeret på en plan overflade . En rust-opløsning spray smøremiddel , som f. eks WD40 bruges til fedt alle de kontaktpunkter gamle udstødning . Disse omfatter bolte på udstødningen tilslutning til katalysatoren nær den forreste del af køretøjet , samt de bolte , der forbinder ledning bøjler til længden af rør og lyddæmper . Disse bøjler er medvirkende til at holde udstødningen fra vejene uden at lade udstødningsrør-der bliver meget varm-komme i kontakt med bilens undervogn . Køretøjet er overladt natten at give spray til at arbejde sig ind i boltene .

Trin 2

Et sæt paler bruges til at løsne alle bolte holde udstødning og lydpotte fast på køretøjet . Hvis bilen har et reservehjul hængende under stammen , er det sænket af vejen først . Med bolte ud , udstødning den gamle er fjernet .

Trin 3

Den Duramax udstødning 's wire bøjler er gevind gennem den gamle forbindelse punkter på køretøjet . Den nye udstødningsrøret er forbundet med katalysatoren og boltet på plads . Røret og lyddæmper er ofte pakket ind i håndklæder for at forhindre dem bliver ridset , som de er installeret , og dermed bevare deres spejl finish . Når den første røret er placeret , efterfølgende rør glide ind i hinanden og danner en enkelt lufttæt enhed . Wiren bøjler anvendes som guider , idet cinched stramme som rørene rejse fra katalysatoren til den bageste del af bilen , slutter med lyddæmper .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter Chevrolet bremser
hvordan man kan ændre motorens olie på en Lexus LS 430
hvordan man finder en god mekaniker
hvordan du holder din bil ren
Du bør voks eller polish din bil ?
hvordan man kan rense din MAF sensor
hvordan man kan blande autolak
hvordan man kan justere en Mikuni karburator
hvordan en Nissan transmission arbejde ?
hvordan man kan bruge færre penge på benzin