symptomer på svigt i en transmission momentomformer

symptomer på svigt i en transmission momentomformer

Når du træder på koblingen af en manuel gearkasse bil at skifte i gear , koblingen afbryder transmissionen fra bilens motor . I en automatisk transmission køretøj , udfører en transmission momentomformer funktionen af et kobling . Transmissionen momentomformer er en vigtig del af dit køretøj og en masse af skadelige ting kan ske , hvis det mislykkes . Lær at genkende symptomerne og sandsynlige årsager til en defekt momentomformer

Dårlig effektivitet på grund af Blade deformering og fragmentering

Hvis pumpen eller turbineblade blive deformeret eller løsrives fra hubs på grund af en fejlfunktion i momentomformer resulterer i overophedning , de køretøj vil opleve dårlige resultater . Hvis problemet ikke er afhjulpet , er det muligt at transmissionen momentomformer kan bryde helt .

Dårlig effektivitet på grund af Stator Kobling Manglende

Hvis statoren koblingen mislykkes, vil bilen har dårlig virkningsgrad i koblingen fase . Dette sker , fordi statoren koblingen 's indre og ydre elementer lås til hinanden og kan ikke rotere . Et problem med statoren kobling som denne kan også resultere i høje brændstofforbrug .

Warped Boliger

Når en momentomformer anvendes under høje omdrejninger , kan ballooning forekomme . Drejningsmoment omformeren boliger kan i sidste ende kæde eller endda brud.

Lækager

Overophedning kan gøre elastomer sæler i konverteren ineffektiv . Sælernes manglende evne til at udføre deres tilsigtede funktion af bedriftens væske kan føre til lækager .

Ingen strøm

En næsten komplet tab af magt er som regel resultatet af en brud i statoren koblingen . I dette tilfælde kan din bil ikke være drivable .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner en sticker ud af bil maling
hvordan man bløder den bageste bremser på en motorcykel trike
hvordan du forbereder din bil for sne
hvordan man kan reparere rv vindue sæler
hvordan du ændrer bremseklodser og rotorer på en generel gm skivebremse system
hvordan man kan afbryde batterikablerne fra en bil
hvordan man kan tilpasse forstæder forlygter
hvordan man kan reparere revnede læder bilsæder
hvad der forårsager en ren bil for at komme beskidt ?
hvordan du ændrer dit tændrør