tegn på en dårlig bil batteri

tegn på en dårlig bil batteri

En bil batteri giver strøm til at starte bilen . Det er en vital mekanisk komponent , som ofte overses . Batterier kan svigte uden varsel . Der er skridt , der kan bruges til at vurdere problemer og genstart batteriet. For batterier til at give optimal ydeevne , regelmæssig vedligeholdelse er nødvendig

Car Battery Funktion

Et batteri giver strøm til at starte bilen . Det genererer et output på 12 volt jævnstrøm . Batteriet også leverer strøm til din underholdning system , klimaanlæg , interiør og eksteriør belysning , og bilens elektronik , når bilens motor er slukket .

Tegn på en Bad batteri

Din instrumentbræt Batteriet er tændt . En tikkende eller klikkende lyd høres , når du starter bilen med svage eller ingen reaktion . Køretøjet vil ikke starte overhovedet. Et batteri 's gennemsnitlige levetid er 3-5 år under normale kørselsforhold og kan have overskredet sin levetid .

Test

Sørg for, at batteripolerne er stramme og fri for korrosion . Brug en test -enhed for at sikre, at du får 10 til 12 volt strøm . Hvis dit batteri er nyt tjekke din generator , som kan efterligne de samme problemer .

Opladning

At forsøge at få batteriet til at oplade , give den et skub enten gennem brug af jumper kabler mellem to biler eller en solo jumper boks .

Forebyggende Vedligehold

Rens batteripolerne " klemmer og indlæg med en spray beskytter og pensel hvert halve år . Check for løse forbindelser

Batteri Toolbox

En velassorteret bettery værktøjskasse indeholder : . Jumper kabler, jumper kasse , batteri renere spray og pensel , sikkerhedsbriller og et batteri tester .


Relaterede artikler


om vinduesvisker væske
hvordan man kan lave en stak bagklap
hvad er årsagerne til dårlige gas kilometertal ?
hvordan en hydraulisk cylinder arbejde ?
hvordan en bilmotor start ?
hvordan du installerer en bil vandpumpe
hvordan man får mere miles ud af din gas
hvordan man kan læse dæk målinger
hvordan du fjerner transmission på et geo tracker
hvordan en brændstofpumpe fungere ?