hvordan du opretter forbindelse tågelygter til et batteri

hvordan du opretter forbindelse tågelygter til et batteri

Tågelygter er en meget almindelig add-on eftermarkedet tilbehør , især hvis du rejser i dårligt vejr eller om natten ofte . Tågelygter belyse det område direkte foran bilen , udfylde det tomrum, som bilens almindelige lav-beam forlygter . Tågelys kits er tilgængelige i auto dele og discountbutikker og komme med anvisninger . Når det drejer sig tid til ledning strøm til tågeforlygter , de fleste retninger råde dig til at oprette forbindelse til den positive ledning på bilens batteri uden at gå i stor detalje. Vide, hvordan man korrekt tilslutter din tågeforlygter til bilens batteri skaber en professionelt udseende installation

Du skal bruge: .
Wire stripper
. Sikringsholderen vandhanen.
Tænger .
Kontinuitet tester .
Sikring aftrækker .
Tågelygte sikring .


1 .
Find din bils sikringsskabet under instrumentbrættet i førerens side af køretøjet eller under emhætten i nærheden af firewall . Fjern dækslet til sikringsboksen , og sæt den til side .
2 .
Strip ¼ tommer isolering ud i slutningen af strømledning til din tåge lygter ved hjælp af en wire stripper . Åbne kæberne af stripper , og placer det over ende af ledningen ¼ tommer fra enden. Klem håndtaget sammen , og skub stripper i slutningen af ledningen for at fjerne isoleringen .
3 .
Sæt tågeforlygte strømledning der har fået fjernet i slutningen af Butt stik på en sikringsholderen vandhanen. Crimp slutningen af Butt stikket ned på wiren med en tang , således at wiren ikke kan trækkes ud .
4 .
Brug en kontinuitet tester for at finde en eksisterende sikring i din sikringsboks , der har strøm. Forbind klemme klip på testeren på bart metal , såsom ramme arbejde under dit dashboard , til jord testeren . Skub metal spidsen af testeren i kontakt med hver sikring , indtil håndtaget på testeren lyser , angiver den nuværende . Sørg for, at sikringen du har valgt har nok strømstyrke til at håndtere din tågelygter . Tjek retninger , der fulgte med din tågelygter for at bestemme strømstyrke på dine lys .
5 .
Fjern sikringen du har valgt fra sikringsskabet med en sikring aftrækker . Skub fremspringende stikkene på sikringsholderen indpasses i sikringen kassen i stedet en af sikringen du lige har fjernet . Skub sikringen din fjernet i den første position på sikringsholderen tryk , således at de oprindelige kredsløb stadig vil fungere .
6 .
Skub en sikring med en strømstyrke , der anbefales af din tågelygte producenten i den anden plads på sikringsholderen vandhanen. Sæt dækslet på sikringsboksen .


Relaterede artikler


hvordan man kan gøre tæppe sædebetræk for en lastbil
hvordan man programmerer en ekstern tastatur til en 2002 toyota Avalon
hvordan du fjerner stereoanlægget fra et 2005 Mazda 6
højde regler for forlygter
hvordan du ændrer bladfjedre
Freelander jorden effekter
Hvordan kan jeg vide, om jeg har XM -radio på min bil ?
hvordan du udskifter et tæppe med gummi i en lastbil
hvordan du udskifter radioen i en 2002 mazda Miata
hvordan man kan fjerne rattet på en 1995 Chevy pickup