hvad er fordelene ved kongelige lilla syntetisk olie ?

hvad er fordelene ved kongelige lilla syntetisk olie ?

Af alle de opgraderinger til rådighed for moderne biler , en af de enkleste og mest effektive blot hælder ind i din motor fra toppen. Brug af syntetiske olier som dem , der tilbydes af Royal Purple er en hurtig måde at få nogle hestekræfter , moment og brændstoføkonomi ikke bare i motoren , men gennem køretøjet som helhed

Beskrivelse

Normal olier raffineres fra råolie , hvilket betyder, at deres producenter blot fjerne de uønskede dele af råolie til efterlade en kvalitet smøremiddel . Syntetiske stoffer som Royal Purple er også lavet af råolie , men er langt renere . Royal Purple tager ren base lagre af molekylære forbindelser fra råolie og recombines dem , fjerne muligheden for forurenende stoffer integration .

Friktion

Uanset om det er i motoren eller i gear-meshing aktion transmissioner og bag-ender , metal gnide på metal skaber varme . Jo mere modstand mod bevægelsen de metaldele møder , jo mere varme vil de medføre, og jo hurtigere de vil slides op . Royal Purple 's formel er specielt designet til at øge " film styrke , " eller oliens evne til at holde bevægelige dele fra at røre i første omgang .

motorens præstationer

Royal Purple er et af de dyreste , reneste og mest præstationsorienteret af alle syntetiske stoffer på markedet . Mens de fleste syntetiske er mere rettet mod at fremme lang levetid end præstation , er Royal Purple specielt sammensat til at reducere friktionen i motoren og gearsystem . Selv om det ikke øge levetiden i forhold til konventionelle olier , er Royal Purple normalt bruges mere for applikationer, der kræver masser af power i korte byger, som træk og sprint bilspil .

gearsystem Performance

Ligegyldigt hvor meget strøm din motor gør , vil din bil kun kunne bruge den magt , der rent faktisk når frem til jorden . Transmissioner , overførsel sager og bag-ender kan suge så meget som 20 procent af motorens kraft , før den nogensinde når dækkene . Royal Purple stiller en række af syntetiske gear og transmission olier , der hjælper til at reducere friktion og ( senere ) hestekræfter tab på disse områder. Ifølge en test udført af Hot Rod Magazine , erstatte Royal Purple syntetiske for konventionelle olie i en Mustang motor , transmission og bagende resulterede i en hestekraft stigning på 408 . 3 til 418,4 målt på hjulene .

Fuel Economy

Alle hestekræfter tabte til friktion er én mindre til rådighed til at skubbe bilen ned ad vejen . Mens hestekræfter gevinster fra at bruge Royal Purple kan synes marginal , huske på, at de fleste i fuld størrelse biler kræver kun omkring 60 hestekræfter eller mindre til krydstogt på 65 km /h . I betragtning af , at selv en minimal gevinst på 5 hestekræfter ved friktion reduktion kan have en betydelig indvirkning på brændstoføkonomien .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner en 1994 Ford F -150 rat
fjernbetjening volumen bilstereo installation
poster er nødvendige for at ændre rør på en Harley
Forskellen mellem h -ratede & v -rated dæk
hvordan du fjerner fabrikken radio i en 2006 Ford F -250
hvordan du fjerner en GMC canyon radio
projektor forlygter monteringsvejledning
hvordan man kan tilpasse min 2000 Toyota Camry
hvordan man programmerer en bil fjernbetjening
hvordan man kan se, om en bil stereoanlæg vil passe