hvordan du installerer en forstærker fan i en bil

hvordan du installerer en forstærker fan i en bil

Store forstærkere , store højttalere og tunge bas er alle karakteristika for en blomstrende system . Disse systemer bruger forskellige højttaler typer , men det subwoofere normalt bruger mest strøm . Leverer den mængde strøm, som kræves af den subwoofer kan lægge et enormt pres på forstærkeren . Dette bevirker, at forstærkeren temperaturen til at stige . De fleste entusiaster tilføjer ventilatorer til at sænke driftstemperaturen fra AMP . Dette bidrager til at øge pålideligheden af AMP

Du skal bruge: .
Wire stripper
. Bidetang .
Bor .


1 .
Bestem, hvor blæseren vil gå . Nogle mennesker tillægger blæseren til forstærkeren selv . Det er godt for systemer med en eller to forstærkere . Andre sætter stor fans til at skabe luftgennemstrømning omkring forstærkeren over et større område . Denne opsætning er bedst for systemer med flere ampere .
2 .
Sæt blæseren til amp ved hjælp af bedriften klip . Mange producenter udforme deres fans til at knytte til forstærkeren . Hvis blæseren ikke vil blive knyttet til forstærkeren , bør det være monteret i den ene ende af forstærkere , således at ventilatoren suger eller blæser luft langs køleplader af forstærkeren . Hvis forstærkeren er monteret på bagsiden af en kasse , så blæseren skal monteres på bagsiden af denne rubrik også .
3 .
Slut den sorte ledning fra blæseren til et tæt jordvarme , normalt bilen rammen . Der er flere muligheder , når du tilslutter den positive side af ventilatoren . En mulighed er at forbinde den positive side af blæseren til fjernterminal på forstærkeren . Dette vil tænde for blæseren på når som helst forstærkeren er tændt . En anden mulighed er at forbinde den positive side af blæseren til en terminal i en termisk kontakt og tilslut den anden side af overgangen til fjernterminal af AMP . Denne opsætning vil vende blæseren til, hvis forstærkeren når en bestemt temperatur .


Relaterede artikler


hvordan du installerer et dæk i en Ford Taurus
Hvordan du opgraderer en toyota gps ?
hvordan man kan tilslutte en subwoofer til en fabrik stereo
hvordan man kan omprogrammere en selvspændende fjernbetjening til en 2004 Nissan 350Z
hvordan man tilslutte en bil dvd -afspiller
problemer med underdrive remskive sæt
hvordan man wire en stereo til en 1998 Chevy blazer
hvordan du fjerner ratstammen dækslet på en 2000 Chevy lastbil
hvordan man kan ændre jeep dør højttalere
installation af en e - z pass