hvordan man kan reducere den statiske på en bil stereoanlæg

hvordan man kan reducere den statiske på en bil stereoanlæg

Mens du bruger en bil, stereoanlæg , du vil støde på statisk på et tidspunkt . Dette varierer afhængigt af om du lytter til radioen eller forbinder uden enheder , som MP3- afspillere , til stereo . Selv om det ikke altid er muligt helt at fjerne den statiske , er der et par forskellige måder at øge lydklarhed af stereoanlæg

Du skal bruge: .
fugtig klud


1 .
Fjern alle blade eller andet snavs fast på bilens antenne . Disse poster reducere lydklarhed til dit stereoanlæg modtagelse , når du lytter til radioen .
2 .
Hold klar af store bygninger og broer ( hvis det overhovedet er muligt ) . Disse overdøve signalet fra radiostationer , du forsøger at lytte til .
3 .
Kontroller kabelforbindelsen løber fra din MP3- afspiller til AUX- port på bilens stereoanlæg. Hvis kablet ikke er sat korrekt i enten port , lydsignalet er ikke klar , hvilket statisk .
4 .
Skub cd'en fra din cd-afspiller og rense ud i bunden med en fugtig klud . Dirt ofte forårsager statisk , mens du spiller cd'erne i dit stereoanlæg i bilen.
5 .
Skift stationen din MP3- bilsættet . Disse enheder bruges til at finde ubrugte radiostationer og producere MP3 -lyd over radiofrekvens når den er tilsluttet til køretøjet. Hvis de uudnyttede stationen begynder at statiske det forårsager statisk på MP3 spor . Ændre radiostation til en ny , klar station for at fjerne den statiske .


Relaterede artikler


hvordan man laver en 50cc snavs cykel hurtigere
hvordan du installerer AK & N luftfilteret på en Dodge 2500 vædder 5,9 liter
hvordan man kan fjerne gashåndtaget organ fra en 98 Honda Civic
hvordan du fjerner døren panel på en GMC
hvordan du installerer en Panasonic autoradio
Toyota Camry fjerntransmitter programmering instruktioner
hvordan du fjerner sæder i en 2002 Silverado
hvordan du fjerner en fabrik bilstereoanlæg i fra 1998 GALANT
hvordan man kan ændre et 1995 cobra Mustang radio
hvordan man installere en turbo på en honda