hvordan man laver en konkurrence stereoanlæg

hvordan man laver en konkurrence stereoanlæg

Bil audio konkurrencer bringe det bedste frem i bil audio -entusiaster . De er en chance for at vise måneders hårdt arbejde , engagement og fokus . Hvis du har en interesse i god lyd i din bil , kan du være interesseret . Kravene om at gøre en god konkurrence niveau stereo er ikke lys , men med den rette fokus og forståelse af konkurrencen verden , kan du medbringe din bil op til det niveau, du ønsker

Du skal bruge: .
Nøgler
Tang eller wire krympetænger .


1 .
Kend det organisatoriske system til bil audio konkurrencer . Der er fire store organisationer . Det IASCA er den ældste og den største og har fokus på lydkvalitet frem for SPL , som henviser til decibel produceret af bilens stereoanlæg . Det USACi er den næststørste gruppe og blev grundlagt på at bringe sjove tilbage i konkurrencen . Det USACi har en lydkvalitet liga og en SPL liga . Db Drag racing er tredje organisation og er udelukkende baseret på SPL . MECA er den nyeste organisation og har både en lydkvalitet division og en SPL division . Spørg rundt og finde ud af , hvad organisationen er aktiv i dit område .
2 .
begynde at planlægge din konkurrence stereoanlæg . Budget dine penge ; stereoanlæg er dyrt . Budget din tid , opbygning af en stereo tager utrolig tid dedikation . Undersøgelse af regelsæt for konkurrencer . Find ud af , hvad liga du ønsker at konkurrere i , og hvad du realistisk bør sigte efter . Der er forskellige niveauer for pro klasse , mellemliggende og amatør . Begynde at danne en liste over , hvad CD -afspiller , højttalere , forstærkere , subwoofere og tilbehør, du ønsker til din bil .
3 .
Bring din bil ind i en professionel bil audio butik . Alle konkurrenter gør dette , og det kan gøre en enorm forskel . Beslut , hvilke komponenter du vil have installeret professionelt og som dem, du kan selv installere . Husk , du vil sandsynligvis ikke være i stand til at gøre et bedre stykke arbejde end en pro shop , men det vil koste dig . Når din stereo er klar , kan pro butikker gøre mange fine-tuning justeringer for at gøre dit stereoanlæg udføre på det højest mulige niveau .
4 .
Find en lokal konkurrence og ind. Bring fotodokumentation af bilens stereoanlæg installation . Dommerne brug for at se de dele af anlægget , som nu skjult , ligesom bagsiden af cd- afspilleren eller subwoofer installation . Forbered dig på at sælge dit stereoanlæg til dommere og tilskuere ved at tale det op og forklarer komponenter . Gør en god bil audio system indebærer også gode offentlige taler færdigheder og netværk .


Relaterede artikler


hvordan man kan køre en bil forstærker på vekselstrøm
hvordan man programmerer en nøglefri adgang til en 1999 Honda CR -V
hvordan man kan lave radio i en 2002 Ford F -150 super besætning
hvordan du opretter din egen bil grafik
Hvordan kan jeg programmerer en Saturn nøglering ?
hvordan man kan slukke en fjernbetjening bil forret
hvordan du fjerner en radio fra et 1993 Ford Explorer
hvordan man kan ændre stereo i 2005 i en Dodge Stratus
installationsinstruktioner til lift kit til 1999 Jeep Wrangler
hvordan du installerer bil forstærkere