tør krop Decal instruktioner

tør krop Decal instruktioner

Body decals hjælpe personliggøre et køretøj eller annoncere for en virksomhed , mens du kører ned ad vejen . De fleste begyndere bør gælde organ decals at den våde metode, fordi det giver mulighed for fejl i markedsføringen af decal på bilens krop . Med den tørre metode , en bil krop , når limen fra decal kontakter , vil det ikke komme fri uden betydelig indsats og potentielle skader på bilen . Det er en god idé at have mindst to personer til stede for at få skiltet på bilen uden rynker eller bobler
1 .
Vask bilen med vand og sæbe , og sørg for at tørre det helt med en mikrofiber klud . Tør det område, hvor du vil anvende skiltet med sprit og en frisk mikrofiber klud .
2 .
Hold kroppen skiltet mod bilen , med opbakning papiret stadig på det . Sørg for, at mærkaten vil passe hvor du planlægger at placere det .
3 .
Læg kroppen decal på en ren overflade med opbakning papiret vender opad . Skrælle den opbakning papir , være omhyggelig med at ikke krølle eller rive vinyl .
4 .
Tryk Decal mod bilens krop , og sørg for vinyl , er lige og ikke krøllet . Hvis skiltet går over en dør 's søm , skære Decal med en hobbykniv og wrap den overskydende mærkaten omkring døren marmelade .


Relaterede artikler


hvordan man kan bygge brugerdefinerede bil audio kasser
hvordan man installere en cross - boret slidset rotor
ford lastbil udstødning tips
Hvordan kan jeg skære et hul i en metal frontplade ?
2005 dodge neon -radioanlæg
hvordan du installerer en trailer ledninger kit på en toyota lastbil
hvordan du udskifter radioen på en 2002 Kia Sportage
hvordan du installerer en Delco radio
hvad er ziebart rust proofing ?
fejlmelding af en kold luftindtag