vejledning til installation af en 97 overenskomst luftindtag

vejledning til installation af en 97 overenskomst luftindtag

En luftindtag erstatter luften boksen og filter , der tillader mere luft ind i motoren , da motoren kører . Luftfilteret er placeret inde i en sort plastik boks på førerens side af motoren . En tyk gummi slange løber fra toppen af luften boksen til toppen af motoren og er forbundet til motoren ved en rund metal klemme . Den gummi rør og luften kassen /filter skal fjernes , før du kan fortsætte med installationen af luftindtaget i din 1997 Honda Accord

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Luftindtag kit .


1 .
Åbn hætten af Accord , og find gummislange og luft boks . Åbn luften boksen ved løsne låsetappen på siden og trække dækslet ud af kassen . Træk luftfilteret ud af kassen , og find sikring skruer i bunden af luften kassen .
2 .
Fjern skruer fra bunden af luften kassen med skruetrækkeren og løsn metalbøjle , der forbinder gummi slange til motoren stikket på toppen af motoren . Træk gummislange fra stikket og slukke for motoren .
3 .
Slut luftindtaget røret til stikket på toppen af motoren , og spænd klemme ved hjælp af skruetrækker . Sørg for, at den buede ende af luftindtaget er i centrum af pletten luften feltet var i , vender væk fra motoren . Skru luftindtaget filter på enden af røret , og luk motorhjelmen .


Relaterede artikler


hvordan du installerer på tværs boret slidset rotorer
hydrogen boost installation
hvordan du fjerner en 1999 mazda årtusinder radio
hvordan du installerer en Ford Taurus radio
krom hjul problemer
hvordan du fjerner i 1997 overenskomst cd afspiller
eftermarkedet udstødning hjælp
den bedste måde at male fælge
1991 Pontiac Sunbird jorden effekter
hvordan man kan sætte overskrifter på en 1998 Mustang GT