Chevy køling tips

Chevy køling tips

I de fleste Chevy køretøjer bestanden kølesystemet er tilstrækkelig ved normal daglig kørsel . Nogle betingelser , som er meget varme og tørre omgivelser eller ændringer af motoren , kan sætte et ekstra beløb på stress på en bestand kølesystem og føre til overophedning . Hvis du planlægger at køre motoren under disse forhold , afhjælpe denne stress og forhindre eventuelle kølesystem fejl ved at følge nogle nemme tips .

Højtryks Kølerdæksel

Chevrolet motorer bruger kølesystemer , der opererer under pres . Systemet bliver tryk når motoren varmer kølevæske , får det til at ekspandere. Når kølevæsken er indeholdt under pres , er dens kogepunkt steget, øge mængden af varme, der kan bæres af kølemidlet , inden kølemidlet begynder at koge . Radiator caps opretholde dette pres på et vist niveau , og når kølemiddeltryk overstiger det niveau , det tvinger hætten til at åbne en ventil til at frigive trykket , som derefter giver kølevæske at koge ud . Installation af en højere tryk radiator cap vil øge kogepunktet for kølemidlet og forbedre dens evne til at transportere varme væk fra motoren og sprede det gennem radiatoren .

elektrisk ventilator

Ventilatoren er ansvarlig for at flytte luft gennem radiatoren . Luften så opfanger varmen transporteres til radiatoren fra motoren ved kølemidlet , som den passerer igennem og bærer det væk . Fans opretholde luftstrøm gennem radiatoren , når der ikke er nok luftstrøm skabt af bevægelse af køretøjet, som når tomgang . Elektriske ventilatorer fungerer uafhængigt af motoren og flytte luft mere effektivt end mekaniske ventilatorer , der er knyttet til motoren . Skift til en elektrisk ventilator fra en mekanisk ventilator vil forbedre luftgennemstrømning gennem radiatoren og forbedre effektiviteten af kølesystemet .

Høj-volumen vandpumpe

Vand er tvunget af vandpumpe gennem motoren, hvor den opfanger op varme og derefter rejser til radiatoren , hvor denne varme er forsvundet. I modsætning til nogle overbevisninger , vil øge mængden og vandføringen gennem motoren ikke resultere i vandet bevæger sig for hurtigt til at absorbere varmen fra motoren . Mere vand flyttet i et hurtigere tempo gennem motorens vil bære mere varme fra motoren til radiatoren . Udskiftning af et lager vand pumpe med en højtydende vandpumpe vil øge vandføringen og resultere i mere varme spredes gennem radiatoren .

Større Radiator

Varme båret fra motoren ved kølevæsken , er afbødet ved radiatoren . Efterhånden som vandet strømmer gennem radiatoren er den varme båret af vandet overføres til rør og finner af radiator . Luft bevæger sig gennem rør og finner af radiatoren opfanger denne varme og bærer det væk . I nogle tilfælde , at øge det samlede areal af radiatoren ved at installere en større enhed vil give mere luft til at flyde over et større område og bære væk mere varme . En større radiator vil bremse strømmen af kølemiddel , så man skal være forsigtig med ikke at bruge en radiator , så stort, at det sinker kølemiddel for meget og reducerer mængden af varme føres bort fra motoren .


Relaterede artikler


fordele og ulemper af hydrauliske rulle løftere for pontiacs
2001 toyota Tacoma dørpanel fjernelse instruktioner
Californien juridiske farvetone lov
hvordan man tilpasser bil lyd til en Chevy lastbil
hvordan du installerer halo projektor forlygter på en integration
topmøde udstødning tips
fordelene af trækkraft kontrol
hvordan man tilslutte en cd -afspiller til en 1983 Nissan Datsun
hvordan man kan låse dørene på en 1998 Ford Explorer
hvordan man kan programmere HomeLink i en Audi 2005 s4