Forskellen mellem en smedet & støbt aluminium fælg

Forskellen mellem en smedet & støbt aluminium fælg

Selv om de kan se ens ud , er der en stor forskel mellem smedede og støbte aluminiumsfælge . Forbrugerne har brug for oplysninger for at gøre en intelligent købsbeslutning

Gravity Casting

Gravity støbning indebærer hælde smeltet aluminium ind i et hjul form og tillader tyngdekraften til at gøre arbejdet for at fylde stemmer. Denne proces er omkostningseffektiv , men skaber det laveste kvalitet af aluminium hjul på markedet . Mens stadig stilfuld og fuldt funktionel , hjul lavet ved hjælp af tyngdekraften støbning er tunge og ikke nær så stærk som hjul er fremstillet ved hjælp af andre processer .

Low Pressure Støbning

Lavtryk støbning er et skridt op i kvalitet fra tyngdekraften støbning . I denne proces er smeltet aluminium trukket op i afgivet af et vakuum . Dette fjerner luft fra legering , der er efterladt af tyngdekraften støbning , hvilket skaber en tættere produkt . Jo tættere aluminium , de lysere vægten og stærkere produktet. Lavtryk støbte hjul er særdeles ønskeligt for dem, der søger et kvalitetsprodukt til en fornuftig pris .

smedet aluminium Hjul

I modsætning til støbeprocesser , er aluminiumslegering , der anvendes i smedning ikke smeltet eller hældes ud. Aluminium legering er blødgjort , lave, hvad der kaldes en " billet ". Den billet er derefter tvunget mellem to dør under et enormt pres . Dette styrker ud alle luftlommer og efterlader et produkt , der er tæt , let og meget stærkere end nogen stemmer hjul . Prisen på smedede aluminiumsfælge afspejler deres kvalitet og ønskelige .

tættere men Lysere ?

I de fleste tilfælde mere tætte et produkt , jo mere vejer . Men med hjul , jo tungere bliver aluminium , er det mindre er nødvendig for at producere hjulet . En lavere volumen af aluminium svarer til en lettere vægt hjul . Lettere vægt hjul forbedre gas kilometertal og bilens samlede præstation .

Valg af det rigtige hjul

Gravity støbt aluminium hjul er fint , hvis du ikke køre din bil ofte . De er billige og vil holde op i en lang tid under lys brug . For langt de fleste af biler og lastbiler på vejene , vil lavtryk hjul gøre arbejdet . Højtydende køretøjer og dem, der bruges meget , vil drage fordel af smedet aluminium hjul . Selvom de er dyrere , vil de trække den bedste ydeevne fra ethvert køretøj .


Relaterede artikler


trin -for - trin elbil konvertering
instruktioner om at gøre bilen seatcovers
hvordan man tilslutte en bil dvd -afspiller
hvordan man kan omlakering stock car fælge
tonet love i Utah
2007 Mazda 5 stereo installation
hvordan kan jeg sætte en Flowmaster udstødningssystem i en 1980 Camaro ?
hvordan man kan fjerne emblem på en Ford
hvordan du fjerner støbning fra et 2007 CRV
Edelbrock karburator oplysninger