Hvordan får man flere hestekræfter ud af en gammel bil

Hvordan får man flere hestekræfter ud af en gammel bil

Gamle biler er ofte mangler i ydeevne , især i hestekræfter afdelingen . Heldigvis er det relativt nemt at tilføje hestekræfter til en ældre motor og opgradere bilens præstationer . Plus , de love og restriktioner for ændring ældre køretøjer har en tendens til at være mere lempelige

Du skal bruge: .
Socket sæt og skralden
. Specialty biler værktøjer .


1 .
Udfør en grundlæggende TuneUp . Sørg for, at motoren kører korrekt , før du udfører nogen større ændringer . Tag og tjek tændrør for at sikre, at de ikke er forurenet . Hvis de tips ser sodede eller fedtet , udskift dem . Kontroller , at stikket ledninger ikke er revnet eller revet . Se også de punkter i forhandleren at sørge for at de ikke er brændt . Udskift dem om nødvendigt .
2 .
Installer en mere fri-flow udstødningssystem . De fleste biler kan drage fordel af en større diameter udstødningssystem . Bestand udstødning er normalt mindre end optimal i diameter . En større diameter udstødning og præstationer lydpotte vil gøre det muligt for motoren til at køre mere effektivt og producere mere strøm . Udstødning installation kræver som regel brug af en elevator og specielle svejsning og skærende værktøjer og bør gøres ved en professionel udstødning butik .
3 .
Udskift mangfoldigheder med rørformede overskrifter . Dette er en stor supplement til en større diameter udstødningssystem . Stock mangfoldigheder har mindre interne passager for gasser til at rejse igennem og er ru stemmer , så strømmen af luft er afbrudt . Tubular overskrifter funktion glattere indre vægge , mindre bøjninger og er større diameter . Unbolt den eksisterende manifold fra hovedet og udstødningen . Bolt på den nye header med en ny pakning .
4 .
Opgrader tændingssystemet . Tændingen systemer på gamle biler er som regel temmelig antikveret . Hvis bilen har punkter , erstatte dem med en elektronisk tænding . Også installere moderne tændrør , der vil brænde mere effektivt og større diameter tændrørskablerne at sende flere gnist på motoren .
5 .
Sæt bestanden svinghjulet med en lighter én. Bestand svinghjul er som regel temmelig tung , og da de er boltet til slutningen af krumtapakslen , de røve strøm fra motoren , da krumtapakslen er nødt til at arbejde så meget sværere at dreje. Installation af en lighter svinghjul vil give krank til spin mere effektivt , og motoren til at producere mere strøm .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner jorden effekter fra 1998 Camaro
hvordan man tilslutte en cd-afspiller i en Chrysler Cirrus
hvordan du installerer en bil stereoanlæg i en 1997 Lincoln Continental
hvordan man laver en bil mere komfortabel
hvordan man kan justere et Cummins brændstofpumpe
hvordan man får radioen ud af en 1989 toyota lastbil
2007 Mazda 5 stereo installation
hvordan man programmerer en ny nøglefri fjernbetjening
hvordan man wire i 1996 Grand Cherokee til en båd
hvordan man programmerer en nøglefri adgang fjernbetjening til en 4- runner